Hjælp til login

Forside Kontakt Sitemap
30. april 2017  kl. 14:44
Medlemskab 2017
Instagram
Kontakt
Kalender
Nyheder
Klubben & Udvalg
Gæstespil
Tidsbestilling
ProShop
Banen
Turnering/Rangliste
Resultatbørsen
Golfkursus
Kaniner
Mandagsklubben
Junior
Børnegolf
Klub i klubben
Tolvmandsforeningen
60'er klubben
Bogeyklubben
Bridgeklubben
Dameklubben
Herreklubben
Piraterne
Restaurant Strand's
Sponsorer
Medlemsfordele
Q&A om Golfregler
Webdesign af MCB
Klub i klubben  /  Piraterne
Print

Jubilæum

Piraternes festlige jubilæum...
Lørdag den 17. november 2007 var bare perfekt golfvejr og med en bane og greens så indbydende, som var vi i august måned. Det kunne også lige passe, når nu Piraterne på dagen havde sat alle sejl tid med fejringen af foreningens 25 års jubilæum og den årlige generalforsamling.

Det blev en festlig dag. Restauratørparret Inge og Jesper serverede en lækker buffet, der blev holdt taler, sunget, og med i købet fik vi endda en særdeles spændende afgørelse på Piratmesterskabet.

Piraternes historie begynder helt tilbage til 1982. Hvilken spiller dengang, der slog det første golfslag, fortoner sig i det uvisse, men i hvert fald var drivet starten på, skulle det vise sig, etableringen af Piraterne, en klub i klubben, som til dato har spillet golf hver lørdag hele året rundt i 25 år. I alt bliver det til ca. 1.350 lørdage, hvor mænd af den rette støbning troppede op i enten solskin, regn, frost eller sne, og spillede en runde golf – med efterfølgende en times hygge, en kop øl og dagens tabertale til vinderen.

Jubilæet var ingen undtagelse, blot med den tilføjelse, at den ene times hygge blev til mange flere.
Henrik Ellermann ny Piratmester
Vi startede ud med seks 3-bolde på 4 huller og - skulle det vise sig - så stjal to mænd fuldstændigt billedet. Ken Lauritsen med handicap 6,8, og Henrik Ellermann, 6,5, gav alle andre vi andre baghjul og begge gik de 18 huller i netto 69 slag.

Henrik Ellermann med lavest handicap blev den nye Piratmester, og under kaffen blev han hyldet og begavet med præmier til op over ørene. Hovedprisen er Sekretærpokalen, et krus, som fyldes op med humle, og så havde Ellermann værsgo’ at gå i gang. Kruset er doneret af Lars Børgesen, som fra sidelinien sikrede sig, at Henrik nu også tømte indholdet. Det lykkedes, og bagefter havde han nærvær nok til at holde den obligatoriske vindertale, hvor han bl.a. syntes det var synd for Ken Lauritsen, men så kunne han jo glæde sig over den flaske rødvin, han modtog for nærmest flaget på hul 11.

Ved sådan en lejlighed skal der selvfølgelig også være en holdturnering. Den blev vundet af Finn Hjordt, Ken Lauritsen og Torben Goldin med 222 points - ét slag færre end Rune Lundgaard, Bo Christensen og Henrik Ellermann.

Inge og Jesper’s herlige buffet gav lidt ro i rækkerne, kaffen kom på bordet, og så var det Finn Hjordt’s tur. Han, der nu i 9 år har været formand, havde gravet lidt i Piraternes historie, og nævnte Svend Hommel Hansen og Mogens Johansen som to tidligere formænd, der på fortrinlig vis havde formået at holde sammen på alle ’disse uregerlige mænd og deres køller’ hver lørdag morgen. Han sluttede med at erklærede generalforsamlingen for overstået med bemærkningen, at foreningens kassebeholdning pr. dags dato er 0 kroner.

Klapsalverne ville ingen ende tage, da Finn Hjordt som det allersidste i sin tale gjorde det klart, at han også i de kommende år er Piraternes formand.

En stor tak til Finn, som fra medlemmernes Erling Sørensen modtog en smuk peberkværn – med garantibeviset på 25 års holdbarhed.

Alt i alt en fortrinlig Jubilæumsdag, der sluttede med bankospil.

Nyt og yngre blod søges...
I forlængelse af denne beretning, vil Piraterne gerne tilbyde optagelse af nye medlemmer. Er du under 50 år - eller der omkring... så mød op lørdag morgen (kl. 8.00 vinter/kl. 7.00 sommer) og lad os føle hinanden lidt på tænderne. Tonen er rå, men kærlig og vi er skrappe til at stå tidligt op.

Vi har kun ét krav. Har du mere end handicap 18, er det handicap 18, du spiller fra.
Tak til Jubilæumsdagens sponsorer...
Audiocom v/Torben Larsen
Tømmer v/Erling Sørensen
Alvent A/S v/Jens Hess
PiratKrus v/Lars Børgesen
Schneider Electric v/Pauli Joensen
Din Blikkenslager v/Rune Lundgård
Michael Lønhart Entreprenør
Nærmest hul v/Troels Schneider
Klik på foto for større version
Vinderholdet: Ken Lauritsen, Finn Hjordt og Torben Goldin
Runner-up i holdturneringen: Rune Lundgaard, Bo Christensen og Henrik Ellermann.
Ingen skam i at blive nr. 3...
Formanden og hans preberkværn
Hvorfor står vi egentlig her?
Flotte mænd og deres udstyr...
Bingo..banko
28-12-2007
Af: Deres udsendte: Troels Schnieder