Hjælp til login

Forside Kontakt Sitemap
30. marts 2017  kl. 12:41
Medlemskab 2017
Instagram
Kontakt
Kalender
Nyheder
Klubben & Udvalg
Administration
Indberet scores
Golfbox guide
Bestyrelsen
Udvalg
Medlemskab
Betalingsservice
Ordensregler
Vedtægter
Greenfee aftaler
Historie
Fotoarkiv
Cookie Politik
Gæstespil
Tidsbestilling
ProShop
Banen
Turnering/Rangliste
Resultatbørsen
BU: Golfkursus
BU: Kaniner
BU: Mandagsklubben
Junior
Børnegolf
Klub i klubben
Restaurant Strand's
Sponsorer
Medlemsfordele
Q&A om Golfregler
Webdesign af MCB
Klubben & Udvalg
Print

Vi har brug for frivillige...

Vi kender det godt...
... man rækker en lillefinger og så ta'r de hele armen.

I Kokkedal Golfklub har vi gennem mange år været både heldige og dygtige til, at samle en gruppe medlemmer med lyst og energi til at yde en frivillig indsats. Og for rigtig mange har det betydet, at de langsomt har lagt hele deres sjæl og fritid i klubbens arbejde.

Vi har stadig en trofast gruppe, men i flere udvalg mangler der flere hænder... til en del opgaver, som ikke kræver mere end nogle timer af din fritid... og til andre, en mere fast men dog overskuelig indsats.

KAN DU GI' EN HÅND...? VI LOVER IKKE AT TA' HELE ARMEN :o)
Klubturneringer... kan du afse 2 x 6 timer på et år?
Turneringsprogram for 2011 er under udarbejdelse men allerede nu kan vi se, at der mangler lidt arbejdskraft til bl.a. at sende deltagerne afsted fra 1. tee - og hvad der ellers hører til opgaven. Til alle turneringer er der en ansvarlig turneringsleder, så du behøver bestemt ikke være hverken regelekspert eller uddannet turneringsleder.

Har du let til smil og kan du bidrage til en god stemning, så meld dig! Send en mail til Jørn-Ole Jokumsen på joj@topsoe.dk og hvortæl, når du gerne vil hjælpe.
Baneservice... har du lyst til at gøre en forskel?
Baneservice er vores ansigt uadtil... (tidl. hed vi Banekontrol), og som navnet nu antyder er vores primære formål, at sikre en god oplevelser og spillerytme på banen. At vi så samtidig holder øje med, at ingen spiller uden beregning og at vores medlemmer og gæster passer på banen... ja, det er blot en ekstra udfordring.

Vi søger et par hænder mere... til følgende opgaver:

Halvdags formiddag:
Køre banen og yde service til spillere fra kl. ca. 9 til kl. ca. 12. Minimum to hele runder.

Halvdags eftermiddag:
Kører banen og yde service til spillere fra kl. ca. 14 til ca. kl. 17. Minimum to hele runder.

Heldags:
Kører banen og yde service til spillere fra kl ca. 9 til kl. ca. 17. Det forventes, at man kører et minimum af tre runder jævnt fordelt på dagen.

Send en mail til leifvelser1@mail.tele.dk og fortæl, hvad du kan hjælpe med.
Begynderudvalget... kan du hjælpe en ny golfer på vej?
Hvert år hjælper Begynderudvalget fra 20 til 40 "kaniner" på vej mod livet som golfspiller... og det er en spændende opgave. Heldigvis har vi en stærk og rutineret gruppe frivillige, som yder en stor indsats, men de har også brug for et par frivillige hænder... eller snarere fødder.

Har du lyst til at gå "Fadder" på et par 9 hullers runder med en nybegynder, så er chancen her. Du får naturligvis din opgave defineret... men det drejer sig kort sagt om, at komme med anvisninger og gode råd for den nye spiller.

Kontakt Luc De Moor på luc@ludmo.dk og tilbyd din hjælp et par gange om året.
Starter... kan du sende folk afsted med et smil?
Du kender det sikkert fra det store udland... På første tee bliver du mødt med et stort smil af en starter, der sørger for at du får en god start på din golfrunde.

I Kokkedal Golfklub vil vi også gerne, specielt i "myldretiden", have en serviceminded starter på 1. tee, som kan sikre at tiderne bliver overholdt - og at trafikken på 1. og 18. hul afvikles perfekt.

I de mere stille perioder, ville det gøre en stor forskel, hvis vores Golfcars fik en kærlig hånd, når de trænger...

Har du lyst til at bruge et par timer eller tre nogle gange om måneden, så kontakt Golfmanager Ken Lauritsen. Enten på telefon 4576 9959 eller på kg@kokkedalgolf.dk.
Herreklubben… har du lyst til at hjælpe ”de unge herrer”?
Herreklubben afvikler turneringer hver torsdag i sæsonen med op til 100  deltagere, hovedsaligt arbejdsramte herrer, der ser torsdag eftermiddag som deres ”fridag”. Fordi vores turneringer er tællende og rangerer som klubturnering i tidsrummet kl 13-17, skal vi have starter på i dette tidsrum.

Da vores medlemmer som sagt er arbejdsramte, kniber det selvfølgelig med også at kunne hjælpe til som startere især i perioden kl. 13:00 – 15:00. Hvis du har nogle timer i overskud i dette tidsrum og har lyst til at fungere som tilkaldevikar, hører vi gerne fra dig. Send en email til Jørgen Jespersen på jje@kokherrer.dk
27-02-2011
Af: Golfmanager

Kalender

30-03-2017   Kl. 07:00 - 22:00
BANEN NETOP NU
SOMMERGREENS
BANEN ÅBEN FRA 1.-18. HUL
LEJEFORBEDRING FAIRWAYS
EDS MULIGT< ...
02-04-2017   Kl. 11:00 - 12:30
VELKOMSTMØDE NYE SENIOR MEDLEMMER
Velkomstmøde for nye medlemmer. Tilmelding via GolfBox eller på mail.
Se fuld kalender

Nyheder

27/03/2017
Gi' din golfklub en hånd!
Søndag den 9. april har vi brug for DIN hjælp. Til ...
Se flere nyheder