Kvalifikation:

Fra mandag den 27. maj til søndag den 2. juni får du chancen for at kvalificere dig til den danske finale i BMW Experience 2024 og samtidig mulighed for at deltage i konkurrencen om 2 VIP-pladser (i delt dobbeltværelse) ved BMW International Open i München 5.-8. juli inkl. deltagelse i Players Party, adgang til Fairway Club, clinics og selvfølgelig deltagelse i After Tournament Cup mandag før afrejse. Vinderen trækkes ultimo maj.

Kravet er, at man skal tilmelde sig via et link hos BMW Jan Nygaard senest den 1. maj OG aflevere et scorekort i kvalifikationsugen fra 27. maj til 2. juni 2024. Det er naturligvis ikke et krav at du tilmelder dig konkurrencen om rejsen for at deltage i kvalifikationsturneringen.

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG KONKURRENCE OM EN VIP REJSE TIL BMW INTERNATIONAL OPEN

Turneringsbetingelser:

Hvem i Kongernes Nordsjælland har de bedste golfspillere blandt sine medlemmer? Igen i 2024 er Kokkedal Golfklub med i kampen om at blive Kongernes Nordsjællands bedste.

Uanset om du kvalificerer dig til holdet, der dyster i finalen, eller ej, så har du nu en unik chance for at vinde en 3-dages VIP-rejse for 2 til DP World Tour turneringen i München fra fredag den 5. juli til mandag den 8. juli, hvor du blandt andet skal spille selv samme bane som pro’erne.

Du deltager i Players Party fredag aften, adgang til Fairway Club lørdag og søndag, kan overvære særlige Clinics samt præmieoverrækkelserne og selvfølgelig – deltage i Aftertournament Cup på mesterskabsbanen mandag før hjemrejsen.

Der spilles én indledende uge i hver klub, som skal identificere de 12 medlemmer, som kvalificerer sig til klubbens hold og dermed skal repræsentere klubben såvel som individuelt i finalen. Hver klub skal stille med tre juniorer, tre damer og 6 herrer til finalen.

Fra mandag den 27. maj til søndag den 2. juni 2024 kan du deltage i BMW GOLF EXPERIENCE i Kokkedal Golfklub.

Turneringen er gratis, og du behøver ikke at tilmelde dig. Du spiller bare og afleverer scorekort i den dertil opstillede boks. Hvis du spiller flere runder, er det kun din bedste runde, der tæller. Du må spille og indlevere scorekort for alle de runder, du kan nå i perioden, men kun den bedste runde tæller. Alle scorekort skal være korrekt udfyldt og underskrevet af markør, og med korrekt Hcp.

Vi indtaster scores løbende så man kan følge med i resultaterne. Forbedrer du din score vil det nye resultat blive indtastet.

Der spilles alm. stableford, og turneringen er åben for medlemmer af Kokkedal Golfklub med følgende handicap:

  • Juniorer – handicap op til 36,0
  • Damer – handicap op til 28,0
  • Herrer (to rækker): A – handicap op til 12,9 og B – handicap fra 13,0 til 28,0.

De tre bedste spillere fra alle rækker går videre til den danske finale, som bliver afviklet i Søllerød Golfklub den 30. august med gunstart kl. 14.00. Herfra går vinderne videre til en nordisk finale.

Kokkedal Golfklubs 12 vindere får besked umiddelbart efter turneringens afslutning, om det videre forløb.

Har du spørgsmål så kontakt os gerne i MedlemsService.