EVENTS 2020

26. FEBRUAR 2020 KL. 18.30 - 20.00

Starten på det nye år er ofte forbundet med nye målsætninger og mange af os investerer rigtig meget tid, penge og energi på at opnå disse i vores arbejde og/eller fritidsinteresse, men hvad gør du egentlig for at få det optimale ud af dine investeringer?

I dette indlæg deler Klaus Dahl Tindborg sine erfaringer med at skabe forudsætninger for præstation og trivsel på baggrund af hans mangeårige arbejde med atleter og erhvervsfolk gennem hans virke som Performance Coach og Mentaltræner.

Du vil få indsigt i hvilke faktorer, der påvirker dine præstationer og trivsel, samt hvordan du kan optimere og træne disse med en minimal tidsmæssig investering. Derudover vil du blive introduceret til egentlig mentaltræning, der er en evidensbaseret metode og har vist sig at være det der kan være den afgørende forskel på succes og fiasko. Metoden er oprindeligt udviklet til elitesport, men har de seneste år bevæget sig ind i både erhvervslivet som en metode til at optimere præstationer, håndtere pres og som direkte stressforebyggelse.

Om Klaus Dahl Tindborg
Med mere end 30 års erfaring indenfor ledelse, forretnings- og team-udvikling er Klaus en erfaren sparringspartner med stor fokus på de menneskelige aspekter, hvor resultater og præstationer skabes gennem stærke værdier, balance og indre energi.

Klaus er uddannet officer i hæren, har mange års ledelseserfaring fra A.P. Møller - Mærsk og har i flere år arbejdet med personlig udvikling gennem coaching og mentaltræning med en databaseret tilgang, der tager udgangspunkt i evidensbaserede metoder.

Klaus er ejer og direktør i Performance Base, hvor han dagligt arbejder med atleter og erhvervsfolk omkring performance og trivsel.  Derudover fik Klaus interesse for golf, da han var bosat i Dubai og som medlem af Emirates Golf Club havde mulighed for at spille på Majlis-banen, der lægger græs til Dubai Desert Classic.

Tilmeldingsbegyr foredrag kr 50,-. Klik her for tilmelding!

Lyst til at spise inden?
Café Backtee tilbyder dagens ret til kr. 95 kl. 17.30. Du bestiller samtidig med din tilmelding til foredraget.

29. FEBRUAR 2020 KL. 13.00 - 14.30

I samarbejde med Willis Towers Watson har Kokkedal Golfklub fornøjelsen at invitere vores medlemmer til et foredrag om optimering af pensionsopsparingen og inspiration til planlægning af overgangen til pension.

Foredraget henvender sig til medlemmer på cirka 50 år og derover. Ægtefælle/partner er velkommen til at deltage, selvom de ikke er medlem af klubben.

Foredraget foregår i klubben: Lørdag den 29. februar 2020 kl. 13.00 – 14.30

Vi starter med mulighed for frokost fra klokken 12.00 og herefter foredrag med mulighed for at stille spørgsmål fra klokken 13.00 til 14.30.

Foredraget kommer ind på følgende emner:

  • Hvornår kan jeg gå på pension?
  • Hvordan vil mit/vores rådighedsbeløb se ud, når jeg går på pension?
  • Hvordan fungerer efterløn og folkepension?
  • Hvordan fungerer aldersopsparing, ratepension og livrentepension?
  • Kan jeg optimere mine opsparingsvilkår?
  • Hvilke muligheder er der for at inddrage andre aktiver og friværdi i pensionsplanlægningen?
  • Hvad skal du være ekstra opmærksom på?
  • Handlingsplan – hvad skal jeg selv gøre?
  • Seniorøkonomisk rådgivning – et tilbud til dig, der ønsker overblik og tryghed

Foredraget holdes af Helle Guldager og Søren Lauridsen, som er partnere i Willis Towers Watson, der er Danmarks førende uafhængige rådgiver på forsikrings- og pensionsområdet. Willis Towers Watson rådgiver cirka 80.000 medarbejdere i danske virksomheder om deres pensionsopsparing.

Foredrag inkl. lækker frokostbuffét kr. 189, som betales ved tilmelding.
Foredrag uden frokost kr. 40, som betales ved tilmelding

Klik her for tilmelding!