EVENTS 2020

26. FEBRUAR 2020 KL. 18.30 - 20.00

Starten på det nye år er ofte forbundet med nye målsætninger og mange af os investerer rigtig meget tid, penge og energi på at opnå disse i vores arbejde og/eller fritidsinteresse, men hvad gør du egentlig for at få det optimale ud af dine investeringer?

I dette indlæg deler Klaus Dahl Tindborg sine erfaringer med at skabe forudsætninger for præstation og trivsel på baggrund af hans mangeårige arbejde med atleter og erhvervsfolk gennem hans virke som Performance Coach og Mentaltræner.

Du vil få indsigt i hvilke faktorer, der påvirker dine præstationer og trivsel, samt hvordan du kan optimere og træne disse med en minimal tidsmæssig investering. Derudover vil du blive introduceret til egentlig mentaltræning, der er en evidensbaseret metode og har vist sig at være det der kan være den afgørende forskel på succes og fiasko. Metoden er oprindeligt udviklet til elitesport, men har de seneste år bevæget sig ind i både erhvervslivet som en metode til at optimere præstationer, håndtere pres og som direkte stressforebyggelse.

Om Klaus Dahl Tindborg
Med mere end 30 års erfaring indenfor ledelse, forretnings- og team-udvikling er Klaus en erfaren sparringspartner med stor fokus på de menneskelige aspekter, hvor resultater og præstationer skabes gennem stærke værdier, balance og indre energi.

Klaus er uddannet officer i hæren, har mange års ledelseserfaring fra A.P. Møller - Mærsk og har i flere år arbejdet med personlig udvikling gennem coaching og mentaltræning med en databaseret tilgang, der tager udgangspunkt i evidensbaserede metoder.

Klaus er ejer og direktør i Performance Base, hvor han dagligt arbejder med atleter og erhvervsfolk omkring performance og trivsel.  Derudover fik Klaus interesse for golf, da han var bosat i Dubai og som medlem af Emirates Golf Club havde mulighed for at spille på Majlis-banen, der lægger græs til Dubai Desert Classic.

Tilmeldingsbegyr foredrag kr 50,-. Klik her for tilmelding!

Lyst til at spise inden?
Café Backtee tilbyder dagens ret til kr. 95 kl. 17.30. Du bestiller samtidig med din tilmelding til foredraget.

29. FEBRUAR 2020 - AFLYST

På grund af for få tilmeldinger er arrangementet aflyst. Vi refunderer tilmeldingsgebyr snarest.

I samarbejde med Willis Towers Watson har Kokkedal Golfklub fornøjelsen at invitere vores medlemmer til et foredrag om optimering af pensionsopsparingen og inspiration til planlægning af overgangen til pension.

Foredraget henvender sig til medlemmer på cirka 50 år og derover. Ægtefælle/partner er velkommen til at deltage, selvom de ikke er medlem af klubben.

Foredraget foregår i klubben: Lørdag den 29. februar 2020 kl. 13.00 – 14.30

Vi starter med mulighed for frokost fra klokken 12.00 og herefter foredrag med mulighed for at stille spørgsmål fra klokken 13.00 til 14.30.

Foredraget kommer ind på følgende emner:

  • Hvornår kan jeg gå på pension?
  • Hvordan vil mit/vores rådighedsbeløb se ud, når jeg går på pension?
  • Hvordan fungerer efterløn og folkepension?
  • Hvordan fungerer aldersopsparing, ratepension og livrentepension?
  • Kan jeg optimere mine opsparingsvilkår?
  • Hvilke muligheder er der for at inddrage andre aktiver og friværdi i pensionsplanlægningen?
  • Hvad skal du være ekstra opmærksom på?
  • Handlingsplan – hvad skal jeg selv gøre?
  • Seniorøkonomisk rådgivning – et tilbud til dig, der ønsker overblik og tryghed

Foredraget holdes af Helle Guldager og Søren Lauridsen, som er partnere i Willis Towers Watson, der er Danmarks førende uafhængige rådgiver på forsikrings- og pensionsområdet. Willis Towers Watson rådgiver cirka 80.000 medarbejdere i danske virksomheder om deres pensionsopsparing.

Foredrag inkl. lækker frokostbuffét kr. 189, som betales ved tilmelding.
Foredrag uden frokost kr. 40, som betales ved tilmelding

Klik her for tilmelding!

8. MARTS 2020 FRA KL. 11.00 TIL 14.00

Gå ikke ned på udstyr - heller ikke i køkkenet!

Du får denne aften mulighed for at se og opleve AMC produkter - et intelligent system af kogegrej som gør, at du kan stege uden fedt og koge næsten uden vand. Serien har patenterede sensorer som sørger for, at du hele tiden har styr på temperaturen, og hvis du vil, kan tilberedningen foregå helt selv-kontrolleret.

Det er et åbent arrangement, det betyder at du ikke behøver komme når det starter, du behøver heller ikke blive til det slutter. Du kan møde os den 8. marts mellem kl. 11-14, hvor vi stiller et udvalg af forskellige produkter frem. Undervejs vil der være lidt demo af hvad man kan med AMC som gør produkterne unikke (der kan falde smagsprøver af!), og du vil kunne bestille AMC produkter på dagen.
 
Deltagelse er gratis!
 
Tilmelding sker på mail til golf@amc-cookware.dk eller på firmaets Facebook https://www.facebook.com/AMCCookwareDanmark/?modal=admin_todo_tour

26. MARTS 2020 KL. 18.30 - 20.00

"Når jeg slikker mine sår, får jeg blod på tanden.." Tag med tidligere Skibsreder, Lars Juhl, på en vild rejse med 3 markante historier om liv og død med temaet "Krisens Kraft".

Der forhandles med Somaliske pirater med menneskeliv som indsats. Der laves en blodig turnaround efter rederiet Scan-Trans tabte Kr 100 millioner på en dag og derefter mistede Kr 2 millioner om dagen – et kapløb som handlede om virksomhedens overlevelse.

Endeligt kommer i med helt ind i ”maskinrummet” og hører om Lars Juhl’s hjertestop og pacemaker implantation som blot 43-årig far til fire.

Efter de personlige historier om liv og død deler Lars refleksioner om meningen med livet, forandringsledelse og mestringsstrategier.

Alt i alt en super spændende aften som du forlader bedre rustet til at klare livets uundgåelige knubs og kriser.

Der er mulighed for at tilkøbe Dagens Ret fra kl. 17.30 når du tilmelder dig. Max. 80 deltagere.

Klik her for tilmelding i Golfbox.