Forpagter til Café & Restaurant

Et besøg i Kokkedal Golfklub skal være en positiv totaloplevelse hver eneste gang. Vi søger en engageret og visionær forpagter, som er klar til at blive udfordret dagligt af klubbens 1200 medlemmer og mere end 4000 årlige gæstespillere.

Ny forpagter søges til overtagelse primo 2018
  
Lidt om dig:
Du har baggrund i service- og restaurationsbranchen og skal kunne servicere vore mange medlemmer samt håndtere arrangementer med op til 200 personer.

Du er naturligvis en positiv person, der ser muligheder frem for begrænsninger. At være forpagter i en aktiv og ambitiøs golfklub er en livsstil og bestemt ikke et 8-16 job. Du er til gengæld omgivet af glade, tørstige og sultne golfspillere, der elsker et stort smil og lidt snak om dagens runde.

Du kan tilbyde et menukort, der varieres ofte gennem året med udgangspunkt i god, ærlig og hjemmelavet mad af friske råvarer og til så fornuftige priser, at alle har råd til at komme ofte.

Du skal være klar til at samarbejde med klubbens ledelse og sikre et højt aktivitetsniveau året rundt. Og du har nemt ved at klare den daglige drift og sideløbende arrangementer uden at miste overblikket.

Det tilbyder vi:
Indrettet køkken med alle faciliteter, frost- og kølerum samt udhus og opbevaring.

Lokale med plads til 100 gæster samt barområde og stort udendørs terrasseområde med møbler.

Et stort potentiale blandt klubbens over 1200 medlemmer og 4000 gæstespillere, Company Days, events, beboere og virksomheder i området og naturligvis selskaber.

En fordelagtig forpagtningsafgift og et dynamisk og positivt arbejdsmiljø blandt klubbens ledelse og øvrige ansatte.

For den idérige og aktive forpagter er der ekstra mulighed for indtjening på selskaber m.v., idet vi tillader brug af lokalerne blot det ikke karambolerer med klubbens egne aktiviteter.

Sådan kommer du i betragtning:
Send et par linjer om dig selv og dit CV til Golfmanager Ken Lauritsen på mail: gm@kokkedalgolf.dk. Herefter vil du få tilsendt yderligere information om klubbens drift og dagligdag, så du har mulighed for at udforme et kort og præcist konceptoplæg til din endelige ansøgning. Med baggrund i de fremsendte oplæg fra ansøgere udvælger og inviterer vi til samtaler meget hurtigt.

Opstart:  Senest 1. marts 2018 men gerne tidligere. Ansøgningsfrist: 28. juni 2017. Samtaler straks herefter.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Golfmanager Ken Lauritsen på 4576 9959.

 

Tilknyttet fil:
Annonce forpagter (420 kB)