HVAD ER MEDLEMSFORDELE?

Kokkedal Golfklub indgår løbende aftaler med virksomheder, der ønsker at tilbyde medlemmer af Kokkedal Golfklub fordelagtige tilbud på f.eks. finansiering, greenfee, rejser, kurser til wellness og fitness.
 
Alle aftaler markedsføres kun på klubbens hjemmeside under "Medlemsfordele" eller via bannerannoncer.
Sidste opdatering pr. 9. oktober 2017.
 
Læs mere om de forskellige tilbud herunder:

MEDLEMSFORDEL: LYDINGE RESORT HELSINGBORG

Nu nærmer den nye golfsæson sig med stormskridt og overalt er klubberne igang med forberedelserne. Det gælder naturligvis også i Kokkedal Golfklub, hvor vi bl.a. arbejder med at tilføre endnu mere værdi til dit medlemskab.
 
Sveriges nyeste golfhotel - vi præsenter et nyt samarbejde med Lydinge Resort i Helsingborg

Vi har fornøjelsen at præsentere den seneste MEDLEMSFORDEL for dig. Et nyt samarbejde med Lydinge Resort i Helsingborg, som åbner nyt golfhotel med spaområde i april 2018. Som medlem af Kokkedal Golfklub får du 100 kr. rabat pr. person på alle "golfpakker" ved bestilling inden den 31. marts 2018.


MEDLEMSFORDEL: VALiZO

Vil du have en afslappet start på din golfferie? 

Lad os sørge for check-in af din golfbag og kuffert hjemme hos dig. Så slipper du for at slæbe bagagen til Københavns lufthavn og stå i kø ved check-in. Boardingkort og bagagekvitteringer udleveres af VAliZO ved opsamling. Du går bare direkte til security med dit boardingkort. Læs mere om VALiZO bagage-service her

Vi kører på hele Sjælland og samarbejder bl.a. med Apollo Rejser, ClassicGolf, Spies Rejser, FolkeFerie.dk, SAS, Primera Air m.fl. Bagageservice koster fra 395 kr. for op til 6 personer og 6 stk. alm. bagage. Tillæg for golfbag: 45 kr./stk.

Medlemsrabat
Har du et medlemskab i Kokkedal Golfklub, får du lige nu 2 golfbag uden tillæg (værdi kr. 90,-), hvis du bestiller inden d.31. marts 2018, for afrejser i hele 2018.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til kundeservicechef Mette Kurir Bursell på: tlf. 53 700 726 eller mail på mkb@valizo.eu

MEDLEMSFORDEL: FIT&SUND

Kokkedal Golf klub har indgået en aftale med FIT&SUND Hørsholm. Derfor kan du træne til nedsat pris.

1.)
BS medlemsskab (binding 6 måneder) koster 339,- kr. pr. måned (normalpris 399.- kr. pr. måned)

2.)
12 mdr. fuldtidmedlemskab kontant 3499,- kr. (normal pris 4445.-kr.)
Ved indmeldelse betales oprettelse 199,- kr. for begge medlemskaber. 

Sundhed er mere end fitness
Fit&Sund Hørsholm er meget mere end et moderne fitnesscenter. Vores hus er et indbydende „tredje sted” efter hjem og arbejde eller studie – og et motiverende træningsmiljø med plads til alle typer af trænende uanset alder.

Her er din generelle sundhed vores målsætning, og faglig viden vores vigtigste redskab til at hjælpe dig frem mod målet. Nærvær er omdrejningspunktet for de gode oplevelser med træning og sundhed, vi ønsker, du skal have, når du besøger Fit&Sund Hørsholm.

Fit&Sund Hørsholm blev lanceret i eftersommeren 2017; men vores fokus på husets brugeres gode oplevelser har været kendetegnende for Form & Figur i Hørsholm siden 1985. Vi har bragt „Form & Figur-ånden“ med os i vores nye projekt med at opbygge Hørsholms lokale fitness- og sundhedshus.

Samtidig har vi med Fit&Sund fået de bedste redskaber til at kvalitetssikre og videreudvikle husets services og produkter til dig.

• FULD BEMANDING I HELE ÅBNINGSTIDEN
• GRATIS PROGRAMLÆGNING OG OPFØLGNING
• GRATIS FEDT % MÅLING
• SENIOR HOLD
• 55 HOLDTRÆNINGSTIMER OM UGEN
• TOMAHAWK WATT CYKLER
• GRATIS WI-FI
• FRI SAUNA
• GRATIS KAFFE,TE & CHOKOLADE
• FITNESS WALKING
• EXERCISE LAB
 
Sådan kommer du i gang 1.
Hent en indmeldingsblanket i golfklubben, der påfører dit medlemsnummer og stempel.
2. Gå ned til FIT&SUND Hørsholm
3. Så hjælper personalet dig godt i gang Har du spørgsmål vedrørende et medlemskab hos FIT&SUND, er du velkommen til at henvende dig til os.
 
 

Tilknyttet fil:
Medlemsfordel: Tilbud FIT&SUND (184 KB)
Tilknyttet fil:
Informationsbrochure FIT&SUND (2 MB)

MEDLEMSFORDEL: SØHUSET MOTIONSCENTER

Det er med stor fornøjelse, at vi byder dig velkommen i Søhuset Motionscenter.
 
Bare det at ankomme på adressen Venlighedsvej 10 kan man ikke andet end at blive i godt humør af. Søhuset byder på innovativ arkitektur midt i det grønne. Søhuset er gennemført stil og kvalitet, hvor glas, beton og lærketræ er konstrueret på en måde, som skaber den bedste forudsætning for, at du kan yde det, du skal.
 
Søhuset Motionscenter vil videreføre denne kvalitet i den daglige træning. Søhuset Motionscenter skal være det sted, hvor du kan komme og være dig selv, bruge tid på din sundhed og have det godt. Personalet er her for dig og for at give dig en rar oplevelse, hver gang du kommer.
 
Vores filosofi er at tilbyde sundhed og træning til dig, som ønsker et positivt miljø og flotte og rene faciliteter i høj kvalitet. Uanset om du ønsker at træne på egen hånd eller ønsker den bedste ekspertise indenfor holdtræning, kost, styrketræning, fysioterapi og massage, har vi et tilbud, som passer til dine behov. Da vi mener at du skal ”træne med holdning” er medlemskabet inklusiv programlægning og opfølgning.
 
Vi har et bredt udbud af holdtræningsaktiviteter, pilates, yoga, indendørs cykling og bl.a. Les Mills koncepttimer, som er effektive og motiverende træningsprogrammer, som fornyes hvert kvartal. Desuden tilbyder vi diverse specialhold og intensive kursusforløb.
 
Søhuset har de nyeste og mest moderne maskiner og udstyr fra TechnoGym og verdens bedste indendørs cykel, eTenzor. Søhuset motionscenter råder også over en lækker squash bane. Squash betegnes ofte som skak med 180 km/t. Spillet er en meget sjov og intensiv ketcher sport. Efter træningen har du mulighed for at slappe af i vores dejlige saunaer eller i vores dampbad med aromaterapi.
 
Vi glæder os til at tage i mod dig!
Med venlig hilsen
Thomas & Lars

Søhuset Motionscenter - træning med holdning

Særtilbud for medlemmer af Kokkedal Golfklub.
Opstartsgebyr kr. 250,00 (Inklusiv programlægning, opfølgning, fedtprocent- & BodyAge måling) Normalpris pr. måned kr. 450,00. Din pris kr. 400,00
 
Medlemskabet er et løbende medlemskab, der trækkes via PBS hver måned. Du kan altid opsige dit medlemskab til udgangen af en måned. Tilmed kan du for kr. 100,00 sættes medlemskabet i bero, så du ikke skal betale nyt oprettelsesgebyr når du ønsker at starte op igen.
 
Medbring dit DGU-kort som dokumentation.
 
Du er velkommen til at kontakte os på 88708879 eller læse mere på www.søhuset.dk

MEDLEMSFORDEL: FYSIOLASER

Fysiolaser i Cirkelhuset har allerede hjulpet en del af medlemmerne med deres skader.

Laser behandling er meget effektivt og hurtigtvikende mod muskel-og ledskader, inflammationer, gigt og en lang række andre skader og lidelser og er helt bivirkningsfrit.

Kom og få en uforpligtiende snak og demonstration af laser.

Kokkedal Golfklub har en aftale med Fysiolaser og der ydes særpriser mod forevisning af dit DGU-kort.

MEDLEMSFORDEL: LÅN EN TRAILER GRATIS

Kokkedal Golfklub arbejder løbende på at tilføje yderligere værdi til dit medlemskab i klubben.
 
I samarbejde med Freetrailer kan du låne en trailer gratis her i klubben. Vi råder over 3 stk. udelukkende til klubbens medlemmer.

Det rent praktiske...

I øjeblikket er det kun muligt at afhente og aflevere en trailer i administrationens åbningstider hverdage mellem kl. 9 og 16. Fra mandag til torsdag skal traileren være retur dagen efter inden kl. 10.00 og henter du din trailer en fredag, kan du beholde den til mandag morgen.
 
Bemærk dog at hvis du tilvælger forsikring skal der betales for alle tre dage.

Kort fortalt:
Det er gratis at låne en Freetrailer indenfor gratisperioden Det er gratis at låne en Freetrailer fra dagen hvorpå traileren afhentes indtil næste dag kl. 10:00 med mindre andet fremgår af lejekontrakten.
 
Ønsker du at beholde Freetraileren længere end den gratis periode koster det kr. 199,- pr. døgn. Du kan reservere en Freetrailer ved at ringe til administrationen på 4576 9959 eller på mail til kg@kokkedalgolf.dk.
 
Du kan vælge en forsikring til kr. 49,- som er en dagsforsikring der dækker både trailer og den bil der trækker. Der skal betales for alle lejedage inkl. evt. lukkedage. Så slipper du for selvrisikoen på kr. 2.500,- hvis du laver en skade.
DET ANBEFALER VI.
 
Du ringer for reservation på 45769959 eller mail kg@kokkedalgolf.dk
 
Medbring kørekort og reg.nr. på bilen, der skal trække traileren. Eventuel forsikring og ekstra dags leje betales via dit Dankort eller kreditkort.

Yderligere information

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os i administrationen på 4576 9959. Du kan også finde svar på mange spørgsmål på www.freetrailer.dk Bemærk at reservation for leje i Kokkedal Golfklub kun kan ske telefonisk/på mail og ikke online.

Kokkedal Golfklub

Kokkedal Allé 9

DK-2970 Hørsholm

+45 4576 9959kg@kokkedalgolf.dk
© 2018
Webdesign & CMS by MCB Denmark