JUNIOR 2018

Velkommen til sæsonen 2018

Juniorudvalget glæder sig til at komme i gang og håber, at du er også klar til endnu en forrygende sæson. Vi vil gøre vores til, at du får en fantastisk sæson med masser af enestående golf og gode oplevelser.

Her på siden kan du læse de mere generelle ting om det at gå til golf i Kokkedal Golfklub. Samtidig synes vi, at du skal besøge juniorafdelingens facebook-side... KLIK HER FOR AT HOPPE OVER PÅ DEN...  for her vil du løbende kunne følge med i, hvad der ellers sker i juniorafdelingen.

Og så er det ellers bare om at komme op i klubben og mødes med alle de andre juniorer, som også hygger sig. Det er på den måde venskaber etableres, og man bliver bedre til at spille golf.

Med de største golfhilsener
Juniorudvalget

Træning

Også i år vil træningen blive afholdt af Michael Jacobsen og Nils Rørbæk. Træningen vil i 2018 bestå af i alt 20 lektioner fordelt ligeligt mellem forår og efterår, samt 20 x funktionel træning hver torsdag mellem 15:00 og 17:00, i de samme uger som der er fast træning.

Træningstiderne bliver lagt under hensyntagen til skolegang og øvrige fritidsaktiviteter og aftales nærmere med træner-teamet.

Banetilladelse
Regler for hvornår/hvad skal der til for at komme på stor bane

  • Du kan slå bolden ud på 75 meter
  • Du har bestået DGU regelprøven
  • Du har bestået den interne regelprøve
  • Du kan opnå en score på 10 points med 3 slag/hul på 5 huller (på par-3 banen)
  • Du har fuldført en 9-hullers prøverunde med handicap 54 på stor bane, med én fra juniorudvalget

Kalender

Velkomstmøde 11. marts 2018
Regelundervisning (Tilmelding via Golfbox) 19. marts 2018
Sundhedsdag (Tilmelding via Golfbox) 11. april 2018
Træningsstart Uge 16
Åbningsturnering 18. april 2018
Kvalifikation DGU Junior Cup 16. maj 2018
Sidste træning inden sommerferien Uge 26
Sommer Junior Camp (Tilmelding via Golfbox) Uge 32
Efterårstræning starter Uge 33
Klubmesterskab/Flemming Ravnkilde's Mindepokal (se mere herunder) 2. september 2018
Afslutningsturnering 10. oktober 2018
Sidste træning Uge 41
Efterårsferie (3 dages arrangement) uge 42


Årets Åbningsturnering
er onsdag den 18. april (uge 16) med efterfølgende fællesspisning og præmier til Vinder og Runner-up. Tilmelding til Åbningsmatchen sker i Golfbox - og sidste tilmeldingsfrist søndag den 15. april inden kl. 22:00.

Herefter er der Onsdagmatch hver uge (- igen med tilmelding i Golfbox senest søndagen inden kl. 22:00, men hvorfor vente med at tilmelde sig til om søndagen?), og vi tilstræber, at der hver den sidste match i måneden afholdes "ShortGame Challenge" eller en gunstart med efterfølgende fællesspisning.

Glemmer man at tilmelde sig, kan man stadig møde op og spille med, men kan ikke deltage i kampen om præmierne --- akkurat som i en hvilken som helst anden turnering.

Afslutningsturnering 2018 afholdes onsdag den 10. oktober (uge 41) med fællesspisning og den traditionsrige præmieoverrækkelse for Årets -Fighter, -Kammerat og -Overraskelse.

Vi kan derfor kun opfordre dig til at tilmelde dig onsdagsmatcherne, for det er sjovt, du bliver bedre og du lærer andre juniorer at kende.

Turneringer

Tilmelding til årets DGU turneringer sker ved besvarelse af en mail, der bliver udsendt i starten af året [er udsendt for 2018). Der er forskellige muligheder for at spille turneringer - Juniorholdsturnering (JHT), MiniTour, Junior Distrikts Tour (JDT) osv. - alt afhængig af alder og handicap.
 
Juniorudvalget sørger for at informere om, hvilke turneringer den enkelte har mulighed for at deltage i og sammensætter holdene ud fra de tilmeldinger, der modtages.
 
Til holdmatcherne (MiniTour og JHT) er der brug for holdkaptajner, som kan hjælpe med logistikken, så spørg din far og mor, om de ikke har lyst til at stille op til det. Det er super hyggeligt.
 
Det skal lige nævnes, at Juniordistriktet har besluttet, at der i år ikke er fællesspisning efter afholdelse af MiniTour-matcher, men at der opfordres til, at forældre eller andre fra hjemmebaneklubben sørger for kage eller lignende. Argumentet for at droppe spisningen er, at flere klubber har ment, at det var for stor en omkostning, og at man hellere ville bruge pengene til noget andet juniorarbejde, ligesom der alene spilles 9 hullers matcher.
 
Endelig vil vi lige minde dig om, at du på juniorafdelingens facebookside KLIK HER FOR AT HOPPE OVER PÅ DEN løbende vil blive informeret om yderligere turneringer, der vil kunne ske tilmelding til. Disse vil blive offentliggjort, efterhånden som vi modtager klubbernes invitationer.
 

Sommer Camp 2018

Junior Sommer Camp afholdes uge 32 fra den 6.- 9. august. Vi håber at kunne lave det som Åben Camp - dvs med deltagelse fra andre klubber - og vil formodentlig kunne tilbyde overnatning for deltagere over 12 år. 
 
Nærmere information vil blive sendt ud, når vi ved mere. Se nærmere på juniorafdelingens facebookside KLIK HER FOR AT HOPPE OVER PÅ DEN

Flemming Ravnkildes Mindepokal/Uofficielt Klubmesterskab

Herreklubben i Kokkedal har doneret en flot pokal til minde om Juniorlederen Flemming Ravnkilde som vi desværre mistede alt for tidligt.
        
Hvert år spiller vi Flemming Ravnkildes Mindepokal også kaldet det uofficielle klubmesterskab, hvor der spilles med handicap. Ud over æren, vil vinderen få indgraveret sit navn på pokalen.

Vindere gennem tiden:
2017 Joachim Lanzky Otto
2016 Carl-Emil Holm
2015 Anders Vestergaard
2014 Frederik-Emil Jensen
2013 Mads Borgen
2012 Kasper Hooge Steen Berg
2011 Anton Kjeldsen

Kokkedal Golfklub

Kokkedal Allé 9

DK-2970 Hørsholm

+45 4576 9959kg@kokkedalgolf.dk
© 2018
Webdesign & CMS by MCB Denmark