JUNIOR 2019

Velkommen til sæsonen 2019

Juniorudvalget glæder sig til at komme i gang og håber, at du er også klar til endnu en forrygende sæson. Vi vil gøre vores til, at du får en fantastisk sæson med masser af enestående golf og gode oplevelser.

Her på siden kan du læse de mere generelle ting om det at gå til golf i Kokkedal Golfklub. Samtidig synes vi, at du skal besøge juniorafdelingens facebook-side... KLIK HER FOR AT HOPPE OVER PÅ DEN...  for her vil du løbende kunne følge med i, hvad der ellers sker i juniorafdelingen.

Og så er det ellers bare om at komme op i klubben og mødes med alle de andre juniorer, som også hygger sig. Det er på den måde venskaber etableres, og man bliver bedre til at spille golf.

Med de største golfhilsener
Juniorudvalget

Velkomstmøde 10. marts

Vi starter sæsonen med et Velkomstmøde som afholdes søndag d. 10. marts 2019 kl 14:00 - 16:00 i KG's restaurant.
 
Alle juniorer er velkomne - både nye og garvede - ligesom vi også gerne ser forældre deltage. På mødet gennemgår vi årsplanen for KG’s Juniorer, og der kan naturligvis stilles spørgsmål til trænere og juniorudvalg. Vi vil berøre alt lige fra træning over regelundervisning, til turneringer, onsdagsmatcher, fællesspisning, klubmesterskab, camp osv osv.
 
I lighed med 2018 arbejder vi på på en Junior tøj-kollektion, som vil kunne ses, prøves og bestilles på dagen.... Tilmelding - af hensyn til restauranten - senest den 6. marts i GolfBox under "Klubturnering" på dette link - klik her!

Onsdag er Juniordag...

Årets Åbningsmatch er onsdag den 10. april (uge 14), med efterfølgende Fællesspisning og præmier til Vinder og Runner-up. Tilmelding til Åbningsmatch i Golfbox - og som en nyhed er sidste tilmeldingsfrist mandagen inden kl 22:00. 

Herefter er der Onsdagmatch hver uge (- igen med tilmelding i Golfbox mandagen inden kl 22:00), og vi tilstræber at der hver den sidste match i måneden afvikles med efterfølgende Fællesspisning. Glemmer man at tilmelde sig, kan man selvfølgelig stadig møde op og spille med, men kan ikke deltage i kampen om præmierne --- akkurat som i en hvilken som helst anden turnering.

Træning

Træning for sæsonen 2019 starter torsdag 11. april (uge 14). Der vil være flere forskellige træningshold á en times varighed, delt ud på mandage og tirsdage (fra uge 15), ligesom der vil være ekstra  træning på torsdage. Træning ligger typisk mellem kl 15:00 og 18:00 på de nævnte dage, og for juniorer med hcp. 99 er træning obligatorisk (!!). Tilmeldingsfrist 1. april lige hér hvor ønske om specifikke træningstider kan oplyses ifht skole og andre fritidsaktiviteter.

Tilmelding til træning er for hele sæsonen, og prisen er igen i år sat til 900,- dkk for hhv. 11 træningstimer forår og 10 efterår - - 21 i alt. Ekstra træning om torsdagen (under hcp. 26) kan kun tilvælges såfremt mandag/tirsdags træning er valgt, og koster 600,- for hele sæsonen (det kan vist ikke gøres meget billigere ;-)

Banetilladelse for handicap 99 (ej godkendt til stor bane)
Regler for hvornår/hvad skal der til for at komme på stor bane

 • Du kan slå bolden ud på 75 meter
 • Du har bestået DGU regelprøven
 • Du har bestået den interne regelprøve
 • Du kan opnå en score på 10 points med 3 slag/hul på 5 huller (på par-3 banen)
 • Du har fuldført en 9-hullers prøverunde med handicap 54 på stor bane sammen med én fra juniorudvalget

Kalender

 • Velkomstmøde 10. marts
 • Åbningsmatch 10. april
 • Træningsstart 11. april
 • Sidste træning før sommerferien Uge 26
 • Danmarks Bedste Sommer Junior Camp Uge 28
 • Sommerferie Uge 29-31
 • Efterårstræning start Uge 32
 • Afslutningsmatch 9. oktober
 • Sidste træning 2018 Uge 41
 • Danmarks Bedste Efterårs Junior Camp Uge 42

Turneringer

Tilmelding til årets DGU Turneringer sker ved at besvare mail som I modtager inden for de kommende uger. Der er forskellige muligheder - Juniorholdsturnering (JHT), MiniTour, Junior Distrikts Tour (JDT) osv - alt afhængig af alder og handicap. Juniorudvalget sørger for at informere om hvilke turneringer I hver især har mulighed for at deltage i, og sammensætter holdene ud fra de tilmeldinger der modtages. I kan allerede nu forberede jeres forældre på, at der vil blive brug for Holdkaptajner som kan hjælpe med logistikken.
 
Endelig vil vi lige minde dig om, at du på juniorafdelingens facebookside KLIK HER FOR AT HOPPE OVER PÅ DEN løbende vil blive informeret om yderligere turneringer, der vil kunne ske tilmelding til. Disse vil blive offentliggjort, efterhånden som vi modtager klubbernes invitationer.
 

Sommer Camp 2019

Danmarks Bedste Junior Sommer Camp afholdes uge 28 fra d. 8.- 11. juli. Vi håber i år at kunne lave det som Åben Camp - dvs med deltagelse fra andre klubber - og vil formodentlig kunne tilbyde overnatning for deltagere over 12 år. 
 
Nærmere information vil blive sendt ud, når vi ved mere. Se nærmere på juniorafdelingens facebookside KLIK HER FOR AT HOPPE OVER PÅ DEN

Efteråret 2019

Efterårssæsonen starter op igen efter sommerferien med træning i uge 32 (det er ugen før skolestart), for at pudse formen af før der skal dystes om Flemming Ravnkildes Mindepokal - også betegnet som det Uofficielle Junior Klubmesterskab (netto). Dato herfor meldes ud senere.

Afslutningsmatch 2019 afholdes onsdag d. 9. oktober (uge 41) med Fællesspisning og den traditionsrige præmieoverrækkelse for Årets -Fighter, -Kammerat og -Overraskelse.  Ugen før efterårsferien er ligeledes sidste træningsuge i 2018.

Endelig planlægger vi at gentage successen fra 2018 med Danmarks Bedste Junior Efterårs Camp i samarbejde med Søllerød GK, som i år har lovet at finde spillere der matcher KG’s niveau (hvilket selvfølgelig er svært)…. 

Baggrund for Flemming Ravnkildes Mindepokal
Herreklubben i Kokkedal har doneret en flot pokal til minde om Juniorlederen Flemming Ravnkilde som vi desværre mistede alt for tidligt.Hvert år spiller vi Flemming Ravnkildes Mindepokal også kaldet det uofficielle klubmesterskab, hvor der spilles med handicap. Ud over æren, vil vinderen få indgraveret sit navn på pokalen.

Vindere gennem tiden:
2018 Anas Al-Asadi
2017 Joachim Lanzky Otto
2016 Carl-Emil Holm
2015 Anders Vestergaard
2014 Frederik-Emil Jensen
2013 Mads Borgen
2012 Kasper Hooge Steen Berg
2011 Anton Kjeldsen

Kokkedal Golfklub

Kokkedal Allé 9

DK-2970 Hørsholm

+45 4576 9959kg@kokkedalgolf.dk
© 2019
Webdesign & CMS by MCB Denmark