Miljøbelastning

Kokkedal Golfklub sætter en ære i at overholde de gældende regler for miljøbelastningen af golfklubbens arealer. I henhold til lovgivningen kan man se belastningtal for 2017 i vedhæftede rapport.

Tilknyttet fil:
Indberetning 2017 (153 kB)

Kokkedal Golfklub's Greenkeeper team

Høj faglighed, masser af dynamik og engagement kendetegner Kokkedal Golfklub's greenkeeper team. Fra 1. februar er det course manager Anders Linnet, der styrer tropperne og har ansvaret for banen og de øvrige omgivelser.
 
I "Keepers Corner" kan du bl.a. hente information om forskellige arbejdsopgaver og få indblik i hvad bl.a. rimfrost betyder for åbning og lukning af banen i ydersæsonen.

Keepers Corner: Baneprojekter

I DEN KOMMENDE TID (opdateres hver mandag):
Uge 47 og frem: Redesign/dræning af greenområder på udvalgte huller samt arbejde med bunkers.
- samt naturligvis generel klipning og pasning af banen.

Hvordan repareres et nedslagsmærke... på den rigtige måde?

Nedslagsmærker kan bl.a. påvirke boldens rul på green. Det er derfor vigtigt at få rettet nedslagsmærker op, og samtidig medvirke til at græsset holdes sundt. Denne video handler om man som golfspiller reparerer et nedslagsmærke.

Hvorfor lukker I banen når der er rimfrost?

I Danmark svinger temperaturen ofte omkring frysepunktet i vinterperioden, hvilket kan betyde at greens kan være lukket for spil i perioder. Dette skyldes at frost kan være skadeligt for græsset. Denne video handler om hvor frost påvirker græssets sundhed.

DGU Rapport september 2017

Bestyrelsen inviterede DGU's banekonsulenter til at gennemgå arbejdsrutiner og kvaliteten på banen i efteråret 2017. Du kan læse deres rapport som PDF lige her.
 
På baggrund af de forskellige konklusioner i rapporten har bestyrelsen iværksat en række tiltag for at løfte kvaliteten og optimere det nødvendige budget på banen. Øverst på listen står udbedring af dræning og styrkelse af græsset på fairways.

Tilknyttet fil:
DGU Rapport 2017 (575 kB)

Sådan laver vi fantastiske greens

En golfbane vurderes ofte på hvordan greens ser ud og performer. En perfekt green opnås dog kun via en masse forskelle plejeoperationer. Denne video handler om hvordan greenkeeperne laver en god putting overflade.

Hvorfor skal greens luftes?

Når greenkeeperne arbejder med at lufte greenen laves der en masse huller i overfladen for at holde græsset sundt, hvilket påvirker putteoverfladen i en periode. Denne video handler om hvad den nødvendige luftning betyder for græsset sundhed.

Team Keepers
image description
Anders Linnet
Course Manager
Visitkort
image description
Christopher Svendsen
Greenkeeper
Visitkort
image description
Peter S. Wæde
Greenkeeper
Visitkort
image description
Peter Fals
Greenkeeper
Visitkort
image description
Anders Clausen
Greenkeeper
Visitkort
image description
Benjamin L. Petersen
Greenkeeper elev
Visitkort