MANDAGSKLUBBEN 2018

Velkommen til gruppe 5 og 6 spillere (hcp. over 26,5)

Turnering over 9 huller på 18 hullers banen hver mandag eftermiddag: Når du er godkendt til spil på den store bane, kan du deltage i en turnering hver mandag.

Nye spillere får yderligere oplysninger på informationsmødet - og du kan altid læse mere om mandagsturneringer, turneringsprogram, mv. på kokkedalgolf.dk under ”Klub”>”Mandagsklubben” i hovedmenuen. En gang om måneden er der præmieroverrækkelse efter spillet for alle månedens turneringer.
Derudover vil der være to små præmier hver mandag, en uddeles ca. kl. 19 og en uddeles ca. kl. 21.

Vi åbner op igen for en turnering med start efter den sidste bold i Mandagsklubben, (ca. kl. 18 -. 18:30) for nye, godkendte spillere og golfkursister. Det bliver en 6 hullers turnering fra tee 49 med mulighed for hcp regulering og afslutning før solnedgang! Turneringsledelsen vil løbende sender mentorer med ud. Tilmelding i Golfbox. Kontakt Luc luc@ludmo.dk eller Søren post2sla@gmail.com, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

 
*BEMÆRK:
- Damer med max hcp 36 (spillehandicap 39) kan også deltage i Dameklubben. Se mere på deres hjemmeside www.kokdameklub.dk.

- Alle mandlige medlemmer af Kokkedal Golfklub på 20 år og derover med max. SPH 34 kan henvende sig til Herreklubben www.kokherrer.dk for eventuelt medlemskab.

- Senior (60´er) klubben - man skal være fyldt - eller fylde 60 i år - har turnering hver onsdag morgen i sæsonen. Her er der ingen øvre handicapgrænse, og medlemmerne kan vælge at spille 9 eller 18 huller. Se info side på hjemmesiden.

Turnering hver mandag. Kom nu og vær med...

Til alle medlemmer i gruppe 5 og 6 (hcp over 26,5) Så er det bare om at komme op af lænestolen og deltage i Mandagsklubben, som er Kokkedal Golfklubs ugentlige turnering. Vi starter mandag den 23. april 2018.

Sæsonen igennem vil der hver mandag eftermiddag blive arrangeret Stableford turnering over 9 huller på stor bane.
I tilfælde af overtegning (for mange tilmeldte, 48) vil de spillere med højst handicap have fortrinsret og øvrige blive henvist på en reserveliste.

18 hullers banen, Mandagsklubben

Tilmelding kan kun ske på Golfbox. Tilmelding er åben 13 dage før, og slutter kl. 12 fredagen før turneringen, hvorefter der bliver udsendt en starttid via mail, senest lørdag kl. 12.00

Man tilmelder sig individuelt - hjemmefra - på Golfbox (brug login via www.kokkedalgolf.dk). Turneringsfee (10 kr) på almindelige turneringsdage betales til starter. Turneringsfee og spisning til VIP-turnering betales via Golfbox (Dankort).

Starttider fra ca kl. 15:30 eller 16.00 – 18.00 eller 18.30.
Mødested: 1. tee. Bemærk ændrede bloktiderog derudover gunstart starttider. Se turneringsprogram for forventede først og sidste start.

Ved tilmelding vil det være muligt at anføre ønske til spilletid (f.eks. tidligt eller sent), som Golfbox vil forsøge at imødekomme. Ved singleturneringer kan man ikke vælge, hvem man vil gå ud med.

Startlisten kan ses på Golfbox fra kl. 12 lørdagen før turneringen.

Start
Spillerne henvender sig til starteren ved ankomst (ca. ½ time før) på 1. teested for at sikre den bedst mulige afvikling af dagens aktiviteter. Man er klar til start 5 min før, og klar til en herlig dag:

Udfyld scorekort/Byt med spillemakker/Tjek pitchfork, tees, markeringsmærke i lommen mv. Tegn et personligt mærke på 3 – 4 bolde.

Tidlig start kl. 12 - 15.30
Deltagere, som ønsker at starte tidligere end kl.15.30, på spilledagen kan deltage, såfremt de selv sørger for at reservere tid på GolfBox i tidsbestilling, samt lægger en tilmeldingskuvert med navn og turneringsfee i postkassen: ”Scorekort: Par 3 og Mandagsklubben” og følges med et medlem af Kokkedal Golfklub, som kan være markør for spilleren.

Spillere, der ikke har fået tilmeldt sig turneringen, kan ved fremmøde deltage, såfremt der er ledige tider – ellers henvises til aftenens turnering på P3 banen med start kl. 18.00, eller 6 hullers turneringen fra 1. tee med start efter kl. 18.00

Tilknyttet fil:
Turneringsprogram 2018 (193 kB)

Gunstart på Par 3 banen hver mandag kl. 18.00

Igen i år vil P3 teamet i Begynderudvalget gennemføre en turnering på P3 banen hver mandag aften. Tilmelding til spil mandag på P3 foregår på ”Golfbox>klubturnering>Par 3 bane tilmelding”, senest fredagen forinden kl. 18.00.
Kontakt Finn - FinnP53@gmail.com – tlf.: 40115747 eller Ulrik - ulrik.s.friis@gmail.com – tlf.: 40942200, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

Mødetid kl. 17.30 ved Proshoppen

After golf
Alle er velkomne til at mødes i klubhuset til golfsnak (og anden snak naturligvis) efter dagens runde. I klubhuset er det muligt at købe mad og drikke. Dagens bedste spillere i Mandagsklubben vinder ugens præmie.

Kokkedal Golfklub

Kokkedal Allé 9

DK-2970 Hørsholm

+45 4576 9959kg@kokkedalgolf.dk
© 2019
Webdesign & CMS by MCB Denmark