MANDAGSKLUBBEN 2019

Velkommen til alle med hcp. over 26,5

Turnering over 9 huller på 18 hullers banen hver mandag eftermiddag: Når du er godkendt til spil på den store bane, kan du deltage i en turnering hver mandag.

Nye spillere får velkomstbrev fra MedlemsService - og du kan altid læse mere om mandagsturneringer, turneringsprogram herunder. En gang om måneden er der præmieroverrækkelse efter spillet for alle månedens turneringer.

Turneringsledelsen vil løbende sender mentorer med ud. Tilmelding i Golfbox. Kontakt Luc via luc@ludmo.dk , hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

 
*BEMÆRK:
  • Dameklubben: Alle kvindelige medlemmer af Kokkedal Golfklub med max hcp 36 (SPH 39) kan blive medlem af Dameklubben, der har turnering hver tirsdag. Se mere på deres hjemmeside www.kokdamer.com
  • Herreklubben: Alle mandlige medlemmer af Kokkedal Golfklub på 20 år og derover med max. SPH 34 kan henvende sig til Herreklubben www.kokherrer.dk for eventuelt medlemskab. Herreklubben har turnering hver torsdag.
  • Seniorklubben (Sommer-60erne): Man skal være fyldt - eller fylde 60 i år - har turnering hver onsdag morgen i sæsonen. Her er der ingen øvre handicapgrænse for at spille 9 huller. Muligvis bliver der en hcp-grænse for at spille 18 huller. Få mere information ved at klikke lige her.
 

Turnering hver mandag. Kom nu og vær med...

Så er det bare om at komme op af lænestolen og deltage i Mandagsklubben, som er Kokkedal Golfklubs ugentlige turnering. Vi starter mandag den 29. april 2019.

Sæsonen igennem vil der blive arrangeret Stablefordturnering over 9 huller på stor bane. I tilfælde af overtegning (for mange tilmeldte, 48) vil de spillere med højst handicap have fortrinsret og øvrige blive henvist på en reserveliste.

Tilmelding kan kun ske på Golfbox. Tilmelding er åben 13 dage før, og slutter kl. 12 fredagen før turneringen, hvorefter der bliver udsendt en starttid via mail, senest lørdag kl. 12.00

Man tilmelder sig individuelt - hjemmefra - på Golfbox (brug login via www.kokkedalgolf.dk øverst på siden eller >Golf Events>Klubturnering https://www.kokkedalgolf.dk/turneringsprogram-2019.html#/customer/213/schedule ). Turneringsfee (10 kr) betales via Golfbox ved tilmeldingen. Turneringsfee og spisning til VIP-turnering betales også via Golfbox.

Starttider fra kl. 15:30
Mødested: 1. tee. Bemærk bloktider og derudover gunstart starttider.

Ved tilmelding vil det være muligt at anføre ønske til spilletid (f.eks. tidligt eller sent), som Golfbox vil forsøge at imødekomme. Ved singleturneringer kan man ikke vælge, hvem man vil gå ud med.

Startlisten kan ses på Golfbox fra kl. 12 lørdagen før turneringen.

Start
Spillerne henvender sig til starteren i Starterhuset ved drivingrangen ved ankomst (ca. ½ time før) for at sikre den bedst mulige afvikling af dagens aktiviteter. Man får udleveret sit scorekort og går til 1. teested, så man er klar senest 5 min før start. Før start sørger man for at bytte scorekort med markøren, tjek pitchfork, tees, markeringsmærke i lommen mv. Tegn et personligt mærke på 3 – 4 bolde.

Tidlig start kl. 12 - 15.30
Deltagere, som ønsker at starte tidligere end kl.15.30, på spilledagen kan deltage, såfremt de selv sørger for at reservere tid på Golfbox i tidsbestilling, samt lægger en tilmeldingskuvert med navn og turneringsfee i postkassen: ”Scorekort: Par 3 og Mandagsklubben” og følges med et medlem af Kokkedal Golfklub, som kan være markør for spilleren.

Spillere, der ikke har fået tilmeldt sig turneringen, kan ved fremmøde deltage, såfremt der er ledige tider.

Tilknyttet fil: Turneringsprogram 2019 (106 kB)

Gunstart på Par 3 banen hver mandag kl. 18.00

Igen i år vil P3 teamet i Begynderudvalget gennemføre en turnering på P3 banen hver mandag aften. Tilmelding til spil mandag på P3 foregår på ”Golfbox>klubturnering>Par 3 bane tilmelding”, senest fredagen forinden kl. 18.00.

Herudover vil vi afvikle Månedsturnering på P3 for alle nye golfere og Golfkursister. Se yderligere under feltet ”Ny Golfspiller”


Kontakt Finn - FinnP53@gmail.com – tlf.: 40115747 eller Ulrik - ulrik.s.friis@gmail.com – tlf.: 40942200, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

After golf
Alle er velkomne til at mødes i klubhuset til golfsnak (og anden snak naturligvis) efter dagens runde. I klubhuset er det muligt at købe mad og drikke.

Sådan holder du dig opdateret
På klubbens website finder du bl.a. en kalender, som vil kalder "DET SKER...". Her kan du følge med i næsten alt hvad der sker i klubben.

Nye golfregler fra 2019
Vi skal alle lære de nye golfregler der er trådt i kraft fra 1. januar 2019. Køb "Lommeguiden" næste gang du er i klubben og få en enkel og overskuelig gennemgang af de nye regler.

Golfreglerne på din SmartPhone som APP. Klik her for at downloade App'en til Android eller Apple

Golfreglerne kan også ses online. Klik her for at se golfreglerne online