MANDAGSKLUBBEN 2020

MANDAGSKLUBBEN - FOR ALLE MED HCP 31,5 OG DEROVER:
Turnering hver mandag - Kom frisk og vær med...

Kom op af lænestolen og deltag i Mandagsklubbens golfturneringer for alle Damer og Herrer med handicap over 31,5 .

Vi starter mandag den 20. april 2020.

Når du er godkendt til spil på stor bane og har et registreret handicap på over 31,5 kan du spille med i Mandagsklubben. Sæsonen igennem bliver der om mandagene arrangeret Stablefordturnering over 9 huller på stor bane.

Tilmelding foregår efter "først til mølle" princippet.

For at alle og specielt helt nye spillere i Mandagsklubben skal føle sig godt tilpas vil turneringsledelsen løbende efter behov sende mentorer (erfarne golfspillere) med ud for at guide og hjælpe til.

Golf er sjovt og bestemt sjovest hvis man føler sig godt tilpas. Det sørger vi for at ALLE gør.

Der vil være enkelte mandage i løbet af sæsonen hvor der ikke spilles i Mandagsklubben grundet helligdage etc. (se Turneringsplanen her på siden).  En gang om måneden afvikler vi ”Mandags VIP- turnering” med anderledes og sjove spilformater og bagefter er der middag med præmieoverrækkelse for alle månedens mandags-turneringer.
 
Der spilles hver mandag i 2 flydende rækker rent præmiemæssigt og der vil være præmier til de 3 bedste spillere indenfor hver række (A-B). Herudover vil der være ”Tættest på Flaget” præmier hver mandag. 
 

Tilmelding til alle Mandagsklubbens arrangementer kan kun ske på Golfbox.

Ved tilmelding i Golfbox vil det være muligt at anføre ønske om spilletid (f.eks. tidligt eller sent om eftermiddagen), som Golfbox vil forsøge at imødekomme. Mandagsklubben har faste starttider bloktider fra kl. 15.30 og fremefter. 

Ved singleturneringer (Mandags Stableford) kan man ikke vælge, hvem man vil gå ud med. Tilmelding vil være åben 13 dage før spildato, og slutter kl. 12.00 torsdagen før selve turneringen. Der bliver udsendt en starttid via e-mail, senest lørdagen før turneringen kl. 12.00

Startlisten kan også ses på Golfbox fra kl. 12 lørdagen før turneringen.

Turneringsfee: mandags Stablefordturneringer er kr. 10,00 som betales via Golfbox ved tilmeldingen.

Turneringsfee: mandags VIP Turneringer er kr. 20,00 og spisning til VIP-turnering er kr. 150,00 som ligeledes betales via Golfbox ved tilmelding.

Alle turneringsfee går ubeskåret til præmier

Normalt uddeles præmier i forbindelse med VIP turneringer, men på nuværende tidspunkt grundet Covid-19 indsættes præmier direkte på vindernes konto i Proshoppen.

Man tilmelder sig individuelt på Golfbox. Brug klubbens hjemmeside til at komme på GolfBox tryk her
Indtast dit Brugernavn og password. Vælg Klubturnering – Kategori ”Mandagsklub” og vælg måned og dato.
Herrer kan ved tilmelding i Golfbox vælge om de vil spille fra Tee 59 eller Tee 49.

Før spilstart

Spillerne henvender sig senest et kvarter før tee-off til starteren i Starterhuset ved drivingrangen for at sikre den bedst mulige afvikling af dagens aktiviteter. Man får her udleveret sit scorekort. Når tid er og det er det senest 5 minutter før tee-off møder man op på 1. teested.

Før start sørger man for at bytte scorekort med markøren, tjek pitchfork, mærkede bolde tees, markeringsmærke i lommen mv.

Vi opfordrer alle Mandagsklubspiller til minimum at bruge 10 minutter på drivingrange og minimum 10 minutter på at puttinggreen, før man går ud og spiller.

Tilknyttet fil: Turneringsprogram 2020

After golf

Efter dagens runde er alle meget velkomne til at mødes i klubhuset. Klubbens Cafe Backtee serverer god mad til rimelige priser og såvel kolde som varme drikke. Det er altid rigtigt hyggeligt at slutte mandagen af med en god gang golfsnak og noget til såvel mave og gane.

Bemærk:

Mandagsklubben er et tilbud for alle spillere med registreret handicap:

Damer: HCP 31,5 og HCP 49. (36-54 ekstra slag)

Herre:   HCP 31,5 og HCP 48. (37-54 ekstra slag))

Formålet med Mandagsklubben er at udvikle golfspillere med højere handicap gennem sportslige- og sociale aktiviteter. Herudover fungerer Mandagsklubben som en ”Indslusningsklub” til de andre ”Klubber i Klubben”. I Kokkedal Golfklub har vi udover Mandagsklubben 3 officielle klubber i klubben:

Dameklubben: Alle kvindelige medlemmer af Kokkedal Golfklub med max Handicap 36 (41 ekstra slag) kan blive medlem af Dameklubben, der afvikler turneringer hver tirsdag. Se mere på deres hjemmeside tryk her

Herreklubben: Alle mandlige medlemmer af Kokkedal Golfklub på 20 år og derover med max. Handicap 31,4 (36 ekstra slag) kan henvende sig til Herreklubben for eventuelt medlemskab. Herreklubben har turnering hver torsdag.  Se mere på deres hjemmeside tryk her

60’er Klubben : Her er der ingen HCP begrænsning for hverken 18 eller 9 huller. Man skal være fyldt - eller fylde 60 i år – 60`er Klubben har turnering hver onsdag morgen i sæsonen. Se mere på deres hjemmeside tryk her

Sådan holder du dig opdateret

På klubbens web-kalender kan du følge med i alt hvad der sker tryk her

Golfreglerne på din SmartPhone som APP. Download APP til Android elle Apple  tryk her

Golfreglerne kan også ses online. Tryk her

Vi glæder os til at se dig til en forrygende sæson 2020 i Mandagsklubben

Har du har spørgsmål eller kommentarer er du meget velkommen til at henvende dig til:

Mandagsklubbens Turneringsleder: Lene Kureer Klik her for at sende en mail – tlf. 2877 6941

Formand Mandagsklubben: Ulrik Sørbye Friis Klik her for at sende en mail – tlf. 4094 2200