MEDLEMSKAB: Det praktiske og priser

Ændring af medlemsstaus fra 2021

Ønsker du at ændre din medlemsstatus fra aktiv til passiv eller omvendt samt eventuelt melde dig ud af klubben, skal dette ske skriftligt ved at sende en mail til MedlemsService inden den 1. november 2020 for at have virkning fra 2021.
 
Efter 1. november 2020 er du bundet af din nuværende medlemstatus i 2021 og vil modtage opkrævning.

Status pr. 14. september 2020:

Ønsker du at melde dig ind i Kokkedal Golfklub anbefaler vi at du tager kontakt med os hurtigst muligt. Der er lige nu VENTELISTE for medlemskab i Kokkedal Golfklub fra 2021.
 
Kontakt os straks på 4576 9959.
 
Er du interesseret i at komme på ventelisten i Kokkedal Golfklub, så kontakt Ken Lauritsen eller Sabrina Colberg på 4576 9959. Det er gratis at blive optaget på ventelisten inkl. en prøverunde på banen.
 
Max antal medlemmer: 1.200
Nuværende antal: 1.245
 
Ventelisten er på 20 personer pr. 14. september 2020.

Ansøgning om medlemskab af Kokkedal Golfklub

Ansøgningsskema om medlemskab af Kokkedal Golfklub kan downloades som PDF her på siden og skal herefter fremsendes til MedlemsService i Kokkedal Golfklub.
 
Hvis der er venteliste for optagelse i klubben prioriteres nuværende golfkursister samt familiemedlemmer først. Optagelse på ventelisten er gratis og det er inkl. en prøverunde på banen, hvis du allerede har et handicap. (se øvrige regler på ansøgningsskemaet).
 
Ved indmeldelse i klubben forfalder hele første års kontingent. Herudover betaler nye Seniorer, der er fyldt 30 år, et indskud. Kontingent og indskud betales efter den sats som besluttes på indmeldelsesårets generalforsamling i marts. Satserne og alderskategorier vedtages hvert år på klubbens generalforsamling.

Satserne for 2021 kan ses herunder.
Aktive medlemskaber er inkl. frie træningsbolde og mange fordelagtige medlemsfordele. Bl.a. 6o runder gratis greenfee på 16 nordiske golfbaner. Læs mere under medlemsfordele på vores website.

Tilknyttet fil: Brochure medlemskab (3 MB)
Tilknyttet fil: Indmeldelsesblanket (162 kB)