Det sker den kommende tid...

9. februar 2018

Vi er i fuld gang med forberedelser til sæsonen og de nye medarbejdere tager del i alle de spændende projekter. Her er en lille rundtur i nogle af vores opgaver...
 
Drivingrange
Hele rangeområdet vil få en generel opfriskning og måtterne klargjort til sæsonen. 3-4 ”target points” på græsset etableres, så området til venstre for den nye overdækning specielt kan bruges til short game practice. 
 
P-pladser
Golfmanager tager kontakt med kommunen og Kokkedal Slot med henblik på områdets P-pladser. Vi ønsker en bedre belægning og skal have kigget på dræning.
 
Klubhusprojekt
Et projekt på udvidelse af klubhuset er på tegnebrættet og der indsamles tilbud, udarbejdes tegninger og udformes projektbeskrivelse til senere endelig beslutning om tidsplan og præsentation/godkendelse for medlemmerne.
 
Greenkeeperne
Greenkeeperstabens førstkommende projekter er etablering af nye bokse til sten, sand og grus. Der arbejdes desuden maskinklargøring, bedre organisering og plads til nye maskiner i Stakladen. På mandag afholdes der Baneudvalgsmøde og der er bl.a. planer om renovering af en række bunkers.
 
Pladsmangel
Vi mangler plads i Stakladen til de nye maskiner. En midlertidig løsning med et ”garagetelt” på ca. 10 x 5 meter til klubbens 10 buggies. Samtidig søger vi om et permanent skur i forlængelse af greenkeepergården.
 
Medlemsservice
Ja... det er altid noget at ta' fast på. Vi forbereder indkaldelse til generalforsamling og årsrapport for 2017. Fra næste uge begynder vi at holde møder med alle klubbens udvalg.

Det sker...
18 februar 2018
Vi har stadig frost lige nede under overfladen. Det er kun de øverste par cm der er tøet op, i ka... Se hele kalenderen
11 marts 2018
Velkomstmøde for gamle og nye junior medlemmer. Læs mere i Golfbox under "klubturneringer", hvo... Se hele kalenderen
13 marts 2018
Afholdelse af ordinær generalforsamling Militære Klædefabrik. Indkaldelse udsendes senest 3 uge... Se hele kalenderen
19 marts 2018
Kom og bliv klogere på golfreglerne. Brian Oswald ta'r dig en guidet tur rundt i alle de nye regle... Se hele kalenderen

Kokkedal Golfklub

Kokkedal Allé 9

DK-2970 Hørsholm

+45 4576 9959kg@kokkedalgolf.dk
© 2018
Webdesign & CMS by MCB Denmark