Det sker den kommende tid...

Vi er i fuld gang med forberedelser til sæsonen og de nye medarbejdere tager del i alle de spændende projekter. Her er en lille rundtur i nogle af vores opgaver...
 
Drivingrange
Hele rangeområdet vil få en generel opfriskning og måtterne klargjort til sæsonen. 3-4 ”target points” på græsset etableres, så området til venstre for den nye overdækning specielt kan bruges til short game practice. 
 
P-pladser
Golfmanager tager kontakt med kommunen og Kokkedal Slot med henblik på områdets P-pladser. Vi ønsker en bedre belægning og skal have kigget på dræning.
 
Klubhusprojekt
Et projekt på udvidelse af klubhuset er på tegnebrættet og der indsamles tilbud, udarbejdes tegninger og udformes projektbeskrivelse til senere endelig beslutning om tidsplan og præsentation/godkendelse for medlemmerne.
 
Greenkeeperne
Greenkeeperstabens førstkommende projekter er etablering af nye bokse til sten, sand og grus. Der arbejdes desuden maskinklargøring, bedre organisering og plads til nye maskiner i Stakladen. På mandag afholdes der Baneudvalgsmøde og der er bl.a. planer om renovering af en række bunkers.
 
Pladsmangel
Vi mangler plads i Stakladen til de nye maskiner. En midlertidig løsning med et ”garagetelt” på ca. 10 x 5 meter til klubbens 10 buggies. Samtidig søger vi om et permanent skur i forlængelse af greenkeepergården.
 
Medlemsservice
Ja... det er altid noget at ta' fast på. Vi forbereder indkaldelse til generalforsamling og årsrapport for 2017. Fra næste uge begynder vi at holde møder med alle klubbens udvalg.

Det sker...
23 jan 2019
10 mar 2019
19 mar 2019
28 apr 2019
30 apr 2019
Se hele kalenderen

Kokkedal Golfklub

Kokkedal Allé 9

DK-2970 Hørsholm

+45 4576 9959kg@kokkedalgolf.dk
© 2019
Webdesign & CMS by MCB Denmark