Buggy er nu tilladt

Banen er nu så tør at greenkeeperne har givet tilladelse til kørsel med buggy. Og som så meget andet i denne sæson, er der ændret på en del praktik omkring bestilling af- og kørsel med buggy.
 
Bestilling
Du bestiller nu din buggy samtidig med at du booker din tid i Golfbox. Eneste undtagelse er medlemmer af vores onsdags seniorklub (der ikke benytter tidsbestilling). I skal fortsat ringe til Medlemsservice på 4576 9959 og bestille - gerne i god tid.
 
Betaling
Du betaler din buggy samtidig med at du bekæfter din tid. Det skal du gøre på automaten med dankortterminalen til venstre i forhallen. Nøglen får du udleveret i Proshoppen mod fremvisning af kvittering. Husk at trykke ja tak til kvittering når du betaler.
 
Kørsel
For at skåne banen og særligt fairway skal al kørsel med buggy foregå i semiroughen. Du kører således op på højde med din bold enten i venstre eller højre side og går så ind til bolden. Der må som tidligere ikke køres på forgreens og rundt om greenområderne.
 
Har du spørgsmål til buggyudlejning og -kørsel kan du kontakte Medlemsservice på 4576 9959. Der vil blive placeret en vejledning om kørsel i hver buggy til orientering.

Det sker...
28 apr 2019
28 apr 2019
30 apr 2019
Se hele kalenderen

Kokkedal Golfklub

Kokkedal Allé 9

DK-2970 Hørsholm

+45 4576 9959kg@kokkedalgolf.dk
© 2019
Webdesign & CMS by MCB Denmark