Det sker...
3 okt 2020
4 okt 2020
7 okt 2020
12 okt 2020
Se hele kalenderen

Christina sluttede godt af...

Christina sluttede DM i slagspil af med en runde i 73 slag. Selv om hun i dag spillede rigtig god golf, og scoren var fin, så var Christina alligevel lidt skuffet efter runden. I dag slog hun i modsætning til i går sine slag tæt på pindene, og udover de tre birdies, som hun lavede, havde hun flere andre birdie muligheder fra 3-4 meter, som hun ikke udnyttede. Dertil kom, at hun på 16. og 17 hul missede et par put på 1,5 meter.

Christinas runde i 73 slag var den 5. bedste score i feltet, men det var ikke nok til at rykke frem i den samlede stilling, så Christina endte på den 9. plads, som hun lå på, da hun slog ud på sidste runde.

Christina har de sidste tre uger spillet rigtig meget turneringsgolf, og samlet set har det været med fine resultater – sejr i Mølleåens eliteturnering, bronze til DM for juniorer og en 9. plads til DM i slagspil for damer, hvor scoren i 2 af de 3 runder var rigtig god.

Nu er der lidt turneringspause, hvor træningen i stedet kan intensiveres inden divisionsrunden med holdkammeraterne medio august.

Se resultatlisten lige her