Dalgaard Golf Cup III i skønt vejr

Søndag havde over 120 glade medlemmer valgt at deltage i Dalgaard Golf Cup III, der samtidig var sidste chance for at forbedre sin placering på ranglisten inden finalerne den 23. september, hvor de seks bedste i hver af de fem rækker skal dyste i Dalgaard Play-Off's.
 
DMI havde truet med regn men det så man ikke meget til. Det blev en herlig dag med en let vind, en pæn temperatur og med rigtig gode greens var der mulighed for at komme i klubhuset med en god score.
 
I A-rækken var Annette Cortsen den skarpeste på dagen tæt forfulgt at Jørn-Ole Jokumsen. Svend Muusmann tog sig af sejren i B-rækken med Henrik Brandt som runner-up. Og minsandten om ikke Janni Muusmann nappede sejren i C-rækken.
 
Juniorrækken havde Luka Spanding Hegnslund som vinder foran Christoffer Kjellow-Andersen og i eliterækken var Stine Koed den suveræne vinder.
 
 
 
Dalgaard Play-Off's og Cup den 23. september
Tilmeldingen er i fuld gang og de kvalificerede i hver af de fem rækker er automatisk tilmeldt finalen. Alle øvrige medlemmer er meget velkommen til at melde sig til Dalgaard Golf Cup IV. Klik her for yderligere information og tilmelding
 
 

Det sker...
19 sep 2018
- Se hele kalenderen
21 sep 2018
Par 3 banen anvendes til turnering. Se hele kalenderen
23 sep 2018
1. Tee er lukket. Se hele kalenderen
24 sep 2018
Drivingrange lukkes hver mandag kl. 18.30 for vedligeholdelse og efterfølgende klipning af græ... Se hele kalenderen

Kokkedal Golfklub

Kokkedal Allé 9

DK-2970 Hørsholm

+45 4576 9959kg@kokkedalgolf.dk
© 2018
Webdesign & CMS by MCB Denmark