DM bronze til Christina...

Christina Thouber, der for en uge siden vandt eliteturneringen i Mølleåen, har nu vundet bronze til DM for juniorer på Odense Golfbane.

Danmarksmesterskabet er en maratonturnering. Mandag spillede landets bedste 24 piger to runder slagspil om at blive blandt de 16 spillere, der kvalificerede sig til hulspilsmatcherne. Med runder i 5 over par og 1 over par blev Christina delt nr. 3.

Tirsdag morgen vandt hun så 8-dels finalen i hulspil med en 3-2 sejr over Filippa Guldberg fra Helsingør, og tirsdag eftermiddag sikrede hun sig en sejr i kvartfinalen med 4-3 over landsholdskollegaen Olivia Grønborg, der ligesom Filippa er fra Helsingør.

I semifinalen onsdag morgen mødte Christina så Danmarks bedste kvindelige amatør med en verdensrangliste-placering som nr. 55 (ikke på juniorranglisten, men på dameverdensranglisten). Det så længe ud som en håbløs opgave. Efter 8 huller var Christina 1 under banens par, men nede med 4 huller, da Amalie var 5 under par. Christina kæmpede ikke desto mindre bravt videre og fik reduceret forspringet, men måtte acceptere et nederlag på 17. hul med 2-1.

I kampen om bronze onsdag eftermiddag skulle Christina så spille imod Amalies søster Cecilie, som vandt guld i 2019, og som havde tabt sin semifinale på 18. hul med 0-1 til Melissa Johansen fra Helsingør. Både Cecilie og Christina spillede rigtig flot golf på trods af stormvejret, og da Christina vandt matchen på 17. hul med 2-1, var hun 1 under banens par.

Efter 6 runder golf på 3 dage fik Christina således hængt bronzemedaljen om halsen for andet år i træk.

Stort tillykke til Christina.

Det sker...
9 aug 2020
10 aug 2020
10 aug 2020
10 aug 2020
Se hele kalenderen