Ecco Tour'en rykker ind...

Der er fuld gang i forberedelserne til Ecco Tour Willis Towers Watson, der afvikles fra mandag den 16. september til og med den 20. september.
 
Over 40 frivillige medlemmer har meldt sig til at hjælpe med bl.a. forplejning, scoreindtastning og meget andet og det bliver 5 fantastiske dage, hvor de måske kommende nye stjerner skal fordele præmiesummen. Mandag gælder det 2 x Pro-Am's og tirsdag byder på den sidste Pro-Am.
 
Fra onsdag til fredag afvikles hovedturneringen med deltagelse af 132 spillere fra flere nationer og Kokkedal har ni af vores bedste kort med i turneringen. Du kan følge livescoring lige her... og endnu bedre: Kom ud og oplev det hele på stedet... der er naturligvis gratis entré.
 
Banen er lukket fra søndag eftermiddag til og med fredag den 20. september omkring kl. 14.00. Herefter åbner vi for spil via boldrende fra 1. og 10. tee, så man kan nå en 9 eller 18 hullers runde. Bemærk at banen efter ønske fra Ecco Tour spilles i SYD/NORD forløb (som vi gjorde hele 2018). Fra lørdag den 21. september er baneforløbet tilbage til "Old Course".

Det sker...
2 jun 2020
3 jun 2020
3 jun 2020
Se hele kalenderen