Et kæmpe talent bli'r Pro

Andreas Lunding har blikket skarpt rettet mod en karriere som professionel golfspiller fra 2019 og med i bag’en har han en god portion vilje, talent og en kæmpe arbejdsmoral. 

Det har Andreas allerede bevist helt fra hans start i klubben i en alder af 10 år, hvor han på blot 2 år var nede i handicap 8 og hans fantastiske udvikling frem til nutidens Andreas Lunding på 26 år er opnået gennem målrettet træning, utallige amatørturneringer, som en vigtig del af klubbens elitehold samt et ophold i USA på Wilmington Uni­versity med imponerende golfresultater og tilhørende bachelor i Business Management og master i Sports Management.

En karriere som professionel golfspiller kræver opbakning. Fra familien, kæresten, venner, klubben men ikke mindst og særligt vigtigt en række sponsorer, der arbejder med de samme mål som Andreas: Kvalitet, udvikling og resultater. Vi er overbeviste om at der blandt vores mange medlemmer og det øvrige netværk er virksomhedsejere og -ledere, der vil kunne se en oplagt ide i at støtte Andreas Lunding. 

- Af og til sker det at man møder en person der efterlader sig varigt indtryk - Andreas er et af dem, fortæller Michael Schiedel, eliteformand i Kokkedal Golfklub. - Udenfor banen besidder Andreas et særdeles sympatisk og behageligt væsen, der bidrager aktivt til det sociale i klubben, herunder støtte vores juniorer og ved at stille op til en "høj-lav" turnering med klubbens kaniner/nybegyndere. 

På banen har han vinderattitude og er en af de mest stålsatte personligheder jeg har mødt i mine snart 35 år som golfspiller. Med en god blanding af vildskab, selvtillid og fornuft, har Andreas i mine øjne alt det der kræves for at skyde lavt og lykkes med at bryde igennem som Pro. 

- Hermed følger mine varmeste anbefalinger til økonomisk støtte af Andreas, slutter Michael Schiedel.

Er der en anden der har fulgt Andreas udvikling er det Headpro Nigel Willett. - I have known Andreas Lunding since 2003, when he joined the club. He has always shown that he has a great talent for golf and his results from USA and Denmark (National Champion 2017) have confirmed this. He is also the corner stone for our Club Team.- He always acts professionally when playing and practicing. I have no doubt that he will succeed in his future career, udtaler Nigel Willett.

Kokkedal Golfklub er en sportsklub med fokus på både bredde og elite. Klubbens medlemmer har bidraget til udviklingen af danske golftalenter, både naturligvis vores egne medlemmer gennem støtte til træning og turneringer men også ved at lægge græs til amatør- og professionelle turneringer. Vi bakker op om Andreas.

Har du mulighed for at støtte hans drøm økonomisk også, så kan vi sammen hjælpe Andreas godt på vej!
Andreas har udarbejdet et sponsorprospekt som kan downloades som PDF nedenfor.

Kokkedal Golfklub

Kokkedal Allé 9

DK-2970 Hørsholm

+45 4576 9959kg@kokkedalgolf.dk
© 2019
Webdesign & CMS by MCB Denmark