Fantastisk drenge! DM til Kokkedal!

I weekenden har vores herrehold spillet om DM i Århus og lørdag vandt holdet en kneben sejr over Kolding efter omspil.
 
Søndag var modstanderen Brønderslev og her er hvad Golf.dk har skrevet...:
Hos herrerne var det en noget mere tæt finale, hvor brønderslev kom bedst fra start og vandt to ud af de tre foursomes der spilles hos herrerne. Herfra var det de individuelle præstationer der skulle afgøre slaget om guld eller sølv.

Kokkedal fik allerede lukket hullet op til Brønderslev i den første match i mellem Simon Bukrinsky fra Kokkedal og Christoffer Lange fra Brønderslev, efter at Simon vandt den 5&4. Frederik Skelmose gjorde ham kunsten efter i den anden match og Kokkedal var pludselig i en gunstig situation, i det at de kun skulle vinde to af de sidste fire singler for at tage sejren.

Den ene af dem endte med en sikker 5&4 sejr til Frederik Kjettrup fra Brønderslev, i mens de tre andre skulle vise sig at blive mere spændende. Simon Gundorph og Niklas Nørgaard Møller fra Kokkedal skulle begge en tur op af 18. hul i mod hhv. Morten Hedegaard og Jakob Kollerup fra Brønderslev.

Desværre for Brønderslev endte begge matches med en sejr til Kokkedal og den sidste match blev derfor unødvendig. Kokkedal havde nemlig skaffet de magiske ti point og kan glæde sig over at guldet skal med hjem til Nordsjælland i 2019.


STORT TILLYKKE TIL HELE HOLDET!

Det sker...
2 jun 2020
3 jun 2020
3 jun 2020
Se hele kalenderen