Flere Mid-Age turneringer forude...

Mid-Age rækkerne i de 4 afdelinger af DGU's "Senior Tour (30+)" er indført som et forsøg i 2019. Det er den tidligere "DGU Senior og Veteran Tour" som er udvidet og har ændret navn.

Første afdeling afvikles i Mariagerfjord Golfklub lørdag og søndag den 11. og 12. maj. Tilmelding er åben indtil fredag den 26. april kl. 12.00 via nedenstående link og det koster kun 250 kr at deltage inkl en prøverunde:

Der spilles slagspil over 2x18 huller (18 huller hver dag) på et udfordrende anlæg i en smuk natur, hvor man som golfspiller vil blive testet på tålmodighed og koncentration. Max. hcp. 12 for Herrer og hcp. 15 for Damer.

Tilmelding kan ske via dette link

Ud over at turneringen tæller til de eksisterende scorebaserede ranglister tæller den også til de nyoprettede Mid-Age Point Ranglister for henholdsvis Herrer og Damer.

Pointene bliver fordelt efter placering og ranglisten bruges bl.a. til at finde deltagerne i finaleturneringen på "Senior Tour (30+)". Da Point Ranglisterne tilskynder spillerne til at deltage i flere turneringer for at få en god placering på Ranglisterne, håber jeg initiativet kan være med til at flere vil deltage i årets turneringer.

Jo flere som bakker op om turneringen og aktivt tilmelder sig, jo nemmere bliver det at få DGU til at fortsætte med Mid-Age rækken i DGU Senior Tour, og støtte yderligere op omkring Mid-Age gruppen.

Facebookgruppen hvor årets øvrige turneringer kan findes
https://www.facebook.com/groups/MidAgeGolfDanmark/

Information fra DGU
https://www.danskgolfunion.dk/artikel/nyt-mid-age-aldersgruppen

 

Det sker...
2 jun 2020
3 jun 2020
3 jun 2020
Se hele kalenderen