Flex - når der er fart på livet

Det har været og er fortsat den største udfordring i golfbranchen, at sikre en løbende tilgang af yngre medlemmer. Halvdelen af alle juniormedlemmer er forsvundet ud af de danske golfklubber og når de unge mennesker senere skal igang med uddannelse, karriere og samtidig stifter familie, vælges golfspilles desværre alt for ofte fra - særligt i aldersgruppen fra 30 til 45 år.
 
Lysten er der stadig men hvis tiden kun tillader en håndfuld runder om året bliver et fuldtidsmedlemskab for svært at forsvare økonomisk. Mange yngre golfspillere har derfor valgt at købe et billigt medlemskab i en svensk (eller dansk) golfklub for at få et ID- eller DGU-kort, der fortsat giver dem mulighed for at spille greenfee. Så hvorfor ikke overveje Kokkedal?
 
Kokkedal præsenterer Intro-Flex
Som en 2-årig forsøgsordning har vi udviklet et fleksibelt medlemskab, Intro-Flex, der giver adgang til klubbens træningsfaciliteter og 5 runder golf om året, samt naturligvis et DGU-kort. Målrettet til alle i alderen fra 30 til 45 år med fuld gang i karriere og familie, men som savner spillet med den lille, hvide kugle.
 
Vi tilbyder Intro-Flex til alle tidligere medlemmer (udmeldt siden 2015 eller før) samt nuværende passive medlemmer, hvis de minimum har haft passiv status i 3 år. Og så tilbydes Intro-Flex naturligvis til helt nye medlemmer, der dog skal have haft et registeret handicap i en tidligere golfklub.
 

Det sker...
16 jul 2019
16 jul 2019
17 jul 2019
22 jul 2019
Se hele kalenderen

Kokkedal Golfklub

Kokkedal Allé 9

DK-2970 Hørsholm

+45 4576 9959kg@kokkedalgolf.dk
© 2019
Webdesign & CMS by MCB Denmark