Flot afslutning på Dalgaard Golf Cup

Søndag bød på årets sidste udgave af Dalgaard Golf Cup og der blev naturligvis dystet om præmierne i selve turneringen men også om vigtige point til Dalgaard Ranglisten.
 
For gud ved hvilken gang havde Anker taget tjansen som turneringsleder og han havde samlet et stærkt team bestående af Mads Peter, Jytte, Holger, Claus og Janni, der sørgede for at dagen blev afviklet sportsligt korrekt. Tak for jeres altid imponerende indsats.
 
Sponsor sørgede for endnu en præmieregn...
Med rekorddeltagelse for 4. månedsturnering (117) var vi derhenne på sæsonen, hvor banen generelt ”spiller langt” med kun 3 spillere bedre end handicap – men det havde Stine Koed imidlertid overset og gik en helt suveræn netto 65’er, svarende til brutto 71 fra tee 55, hvilket som udgangspunkt betyder, at vi nu også har en registreret banerekord fra tee 55 for damer!
 
Stine blev en suveræn vinder af A-rækken (og også af ranglisten for A-rækken)

Der var flere vindere på en flot og mild efterårsdag,  om også blev behørigt hyldet for deres præstationer i både dagens Dalgaard Golf Cup IV-turnering og Dalgaard Ranglisten. Lisbeth Dalgaard repræsenterede igen Dalgaard Supermarked ved præmieoverrækkelsen og der var mange "godteposer" at holde styr på.

En stor tak til Lisbeth og hendes dygtige medarbejdere i Dalgaard Supermarked for at støtte Kokkedal Golfklub med flotte præmier og startpakker til alle fire turneringer i 2019.

Klik her for den fulde resultatliste til Dalgaard Golf Cup IV

Klik her for at Dalgaard Ranglisten 2019