Go get them, Lunding!

Andreas Lunding valgte fra starten af 2019 at satse på en karriere som professionel golfspiller og det kræver opbakning af familie, kæreste og ikke mindst en række visionære sponsorer.
 
Den talentfulde, unge mand har ikke tænkt sig at komme sovende til succes og derfor havde Andreas inviteret medlemmer og andre interesserede til "Lunding Invitational", hvor man for en entrebillet på kr. 500 fik en herlig golfdag på banen inkl. morgenkaffe, frokost, et flot præmiebord og samtidig gav Andreas et forventet "provenue" til rejsekassen.
 
24 morgenfriske golfere meldte sig til og de fik god valuta for deres støttebidrag. Dagen bød på flere indlagte konkurrencer, 18 hullers turnering og så kunne der bydes på en runde med Andreas og Jeff Winther på The Scandinavian. Tak til alle der tog sig tid og støttede Andreas.
 
Den anonyme fan...
Under dagens afvikling ankom en hilsen til Andreas fra en anonym fan... og den fik Andreas lov at pakke ud lige inden han sagde pænt tak for dagen til gæsterne. Rygtet siger han var stille et stykke tid... og vi har overbragt Andreas store tak til den anonyme fan!

Det sker...
9 aug 2020
10 aug 2020
10 aug 2020
10 aug 2020
Se hele kalenderen