Golfspilleren i centrum. Det er dig!

Kokkedal Golfklub har de seneste 4 år anvendt "Golfspilleren i Centrum" - et analyseværktøj udviklet specielt til golfklubber og et værdifuldt arbejdsredskab for den daglige ledelse, ansatte og samarbejdspartnere i vores klub. 

I vores bestræbelse på løbende at udvikle golfklubben har vi brug for din feedback til at sikre de bedste oplevelser og største mulig værdi af dit medlemskab.

Vi ønsker at blive bedre til at forstå de forhold og faktorer, som har betydning for vores medlemmer og gæsters oplevelse af golfklubben. Denne viden giver os en unik mulighed for at udvikle en organisation, som hele tiden stræber mod, at skabe den bedst mulige oplevelse for dig som golfspiller.

Vi mener, at den gode oplevelse for medlemmer og gæster i golfklubben skaber det bedste grundlag for klubbens forsatte udvikling og drift.

Den 15. maj udsender vi første runde af Golfspilleren i Centrum 2018, hvor du måske vil være blandt den 1/3 af vores medlemmer, som i denne omgang får mulighed for at give input. Hvis du modtager en email invitation til medlemsundersøgelsen, håber vi du vil tage dig tid til at besvare undersøgelsen.

Vi har brug for netop din feedback, og vil bruge dine input til den fortsatte udvikling af golfklubben.

Særlige forhold på banen netop nu
Alle, der læser vores nyhedsmail og de daglige informationer på klubbens website, er bekendte med at vores greenkeepere i øjeblikket kæmper med et nedbrudt vandingsanlæg - samtidig med at vi oplever en særdeles tør og varm maj måned.

Man er i fuld gang med at renovere alle vandingsudtag og kontrolbokse på samtlige 18 huller og lige nu er de lidt over halvvejs. I disse dage bliver greens håndvandet med en god, gammeldags slange og de fleste teesteder får automatisk vanding om natten.

På trods af udfordringerne er både de lysebrune pletter på greens og teesteder langsomt ved at komme sig. 

Det sker...
23 jan 2019
10 mar 2019
19 mar 2019
28 apr 2019
30 apr 2019
Se hele kalenderen

Kokkedal Golfklub

Kokkedal Allé 9

DK-2970 Hørsholm

+45 4576 9959kg@kokkedalgolf.dk
© 2019
Webdesign & CMS by MCB Denmark