Hæder til Kokkedal's stjerner

Torsdag aften var over 400 sportsfolk, trænere, frivillige ledere samt repræsentanter fra Team Hørshom og borgmester Morten Slotved samlet til "Idrætsstjerner 2018" - som er den årlige markering af fantastiske sportsresultater.
 
Mercedes Benz i Hørsholm var værter og udstillingslokalet var næsten ryddet for biler for at give plads til alle deltagerne, der blev beværtet med "hapsemad" og kolde kildevand samt underholdning af Hørsholm Musikskole i pauserne mellem de mange hædersbevisninger til 240 dygtige sportsfolk.
 
Blandt dem var Kokkedal Golfklub naturligvis stærkt repræsenteret igen i år. Hanne Flou-Jensen og Nigel Willet blev markeret for deres DM i veteranrækken, Elite dameholdet bestående af Christina Thouber, Eva Fabricius Bjerre, Lotte Greve, Mette Kryger Pedersen og Molly Mikkelsen for DM sølvmedaljer, vores dygtige DM vindere i veteranrækken, hvor holdet bestod af Annette Cortsen, Hanne Flou-Jensen, Stig Petersen, Sverker Ölmestig, Erik Weber-Olesen, Per Hagstrøm, Kristian Paaschburg samt Helge Flou-Jensen.

Anne Orholm blev også hædret (forhindret af arbejde) for DM i Mid-Age for 3. år i træk.

Lederprisen 2018
Kokkedal Golfklub synes det var på tide at hive vores dygtige formand lidt frem på scenen og havde i år indstillet Lars Gundorph som kandidat til Lederprisen 2018.

Begrundelsen lød bl.a. således:
Lars Gundorph har været drivkraften bag Kokkedal Golfklubs utrolige udvikling siden hans indtrædelse i bestyrelsen marts 2003. Og allerede i efteråret samme år overtog han formandsposten fra Torben Goldin, da han med kort varsel fik tilbud om et spændende arbejde i udlandet.

Lars Gundorph har været formand lige siden og i alle årene haft veldefinerede visioner for udviklingen af Kokkedal Golfklub med det klare mål, at skabe en forening med plads til alle, både unge og ældre, som bredde og elite.

Lars Gundorph har medvirket til en løbende og konstruktiv dialog med kommune, fredningsmyndigheder samt øvrige interessenter og foreninger/virksomheder om udviklingen af Kokkedal jordene, Kokkedal Slot og naturligvis golfklubben.

Lars Gundorph har medvirket til at skabe optimale faciliteter i klubben og en professionel tilgang til træning samt golfsporten generelt, som bl.a. har betydet at Kokkedal Golfklub’s hold fra junior til superveteraner spiller med om medaljer i alle rækker hvert år.

Lars Gundorph har gennem hans engagement skabt respekt for og anerkendelse af Kokkedal Golfklub’s bidrag til at udvikle golfsporten. Bl.a. gennem hans motiverende samarbejde med klubbens ansatte til hele tiden at tænke udvikling og kvalitet. Denne indsats har bl.a. betydet at Kokkedal Golfklub hurtigt nåede et kvalitetsniveau, som har tiltrukket Ladies European Tour og flere andre professionelle turneringer gennem årene og igen i 2019.

Lars Gundorph har som formand bidraget til at Kokkedal Golfklub’s ry, som ”den mest hyggelige og sociale golfklub”, tiltrækker nye medlemmer og fastholder de ældste længere end de måske selv havde tænkt sig.

Desværre faldt valget ikke på Lars... men vi prøver igen en anden gang.

 

Det sker...
19 maj 2019
20 maj 2019
21 maj 2019
22 maj 2019
Se hele kalenderen

Kokkedal Golfklub

Kokkedal Allé 9

DK-2970 Hørsholm

+45 4576 9959kg@kokkedalgolf.dk
© 2019
Webdesign & CMS by MCB Denmark