Herlig aften men vådt på banen...

Lørdag lukkede Kokkedal Ugen 2020 med den traditionsrige holdturnering og det var kun en håndfuld af de tidlige morgenhold, der fik nogle huller i tørvejr. Ellers høvlede det ned hele dagen men det tog alle deltagerne med sædvanligt højt humør.
 
53 hold var tilmeldt og det betød totalt udsolgt til ugens sidste turnering. Generelt har opbakningen til Kokkedal Ugen været overvældende og det gør opgaven både sjov og udfordrende for de mange friviilige, der har givet en hånd med forskellige opgaver.
En særlig stor tak til alle, der hjalp Café Backtee med at passe "Midtvejsbaren" - ellers havde det ikke været muligt at tilbyde forfriskninger og varme pølser.
 
150 gæster bestilte bord
Normalt er der forudbestilt og forudbetalt fællesmiddag efter Kokkedal Ugen men det var ikke muligt i år. Der var mulighed for individuel bordbestilling og vores bange anelser blev gjort til skamme, da 150 medlemmer bestilte og sørge de for en festlig afslutning på ugen. Vi måtte også sige nej til en del desværre, da forholdene kun tillod tre "siddeafdelinger" af 50 personer.
 
Tak til Café Backtee for effektiv afvikling og en aftenmenu til en yderst skarp pris.
 
Bedst i regnen
Der var købt præmier til de 6 bedste hold og her er de dygtigste på dagen:
 
I 2021 bli'r der ekstra gang i løjerne.... for Kokkedal Golfklub fejrer 50 års jubilæum, Nigel fejrer 40 års jubilæum og Kokkedal Ugen bli'r 38 år. På gensyn og tak for denne gang.
 

Det sker...
9 aug 2020
10 aug 2020
10 aug 2020
10 aug 2020
Se hele kalenderen