Det sker...
3 okt 2020
4 okt 2020
7 okt 2020
12 okt 2020
Se hele kalenderen

Hovmod står for fald...

Som vi jo tidligere har nævnt skulle Kokkedal II i dag spille oprykningsmatch mod Søllerød. Et hold, der havde vundet alle sine puljekampe rimeligt stort. At de så på samtlige pladser var mindst tre slag bedre i handicap, gjorde os bare til endnu mere underdogs.
 
Men matchen er jo ikke slut, før den fede dame har sunget, så det var jo bare om at springe ud i det. Og efter et par huller i alle matcherne følte vi, at så gode var de da heller ikke. David blev ved med at være lidt up eller all square, mens Lucas og Luka kun pga af et par uheldige slag fra deres side og et par gode indspil/putts fra de andres side kom bagud. Mikki kunne mærke det meget arbejde i den sidste tid, og kombineret med, han spillede mod en handicap 3 spiller, som bare ramte fairway efter fairway, gjorde det noget nært umuligt. Så Mikki måtte se sig slået i dag.
 
David tabte pludselig to huller for at komme ned på all square, og da han så også tabte 17., så det ikke for godt ud. Det så endnu værre ud, da spillerne var på 18. green, for med 2 putts ville Søllerød spilleren dele hullet og derved sikre både egen og holdets sejr. Om det var for stort et pres, skal vi ikke kunne sige, men realiteten er, at han 3 puttede, så David vandt hullet og dermed delte sin match.
 
Så var det op til foursomen. Her havde Lucas og Luka hele dagen været bagud. De var faktisk 4 bagud med 6 huller igen. Det var lige på det tidspunkt, Søllerød fik at vide, at den ene single var vundet. Det tog måske lidt af fokus, for pludselig begyndte Kokkedal at vinde huller. Først blev 14. vundet og 15. blev delt. Kokkedal var nu 2 ned med tre huller at spille. Luka slår et brag af en hybrid på hul 16, så den kommer til at ligge helt oppe ved green. Samtidig slår Søllerød deres første bold væk, hvorefter de lidt nonchalant giver os hullet. 1 ned med to at gå.
 
17. bliver nervepirrende men resultatet er, at Kokkedal får en bogey, mens Søllerød får en dobbeltbogey. Så er det pludselig all square inden hul 18.
 
På hul 18 blev det tænkt over gameplanen, der blev lagt på fredagens prøverunde. Luka slår et godt femjern lige ned midt i banen, mens Søllerød ikke helt tænker sig om. Dette kombineret med et lidt trukket slag, betød, at de slog i søen og var nødt til at droppe. Lucas huskede også taktikken mht at spille ind til 18. green, og han fuldførte det til punkt og prikke, så han slog den ind midt på green. Herefter brugte Søllerøde yderligere et par slag, så da Luka kunne lægge puttet en i nærheden af hullet, var sejren en realitet.
 
Godt gået af hele holdet, og det viser, hvor meget attitude betyder, for havde Søllerøds foursome ikke begyndt at pjatte lidt, havde de nok vundet. Samtidig viser det jo endnu en gang, at golf ikke altid vindes ud fra laveste handicap, navnlig ikke i hulspil. Kokkedal II har nemlig i de to seneste matcher haft højere handicap end deres modstandere, men alligevel vundet.
 
Og så var det ellers tilbage til Kokkedal og nyde en velfortjent frokost.