Det sker...
3 okt 2020
4 okt 2020
7 okt 2020
12 okt 2020
Se hele kalenderen

Ingen medaljer i år...

Vores 1. division Veteran var godt spillende i indledende gruppespil mod Søllerød, Helsingør og Hjortespring. Det blev til tre sikre sejre med holdet Annette Cortsen, Hanne Flou-Jensen, Marianne Borch, Henrik Thouber, Lars Gundorph, Stig Petersen, Sverker Ölmestig, Erik Weber og Helge Flou-Jensen som spillende Holdkaptajn og var klar til finalespillet.

Finalespillet blev her i weekenden afviklet på Keller Park Golf ved Brejning. Vejret var ret blæsende 10-12 m/sek og søndag med op til 16 i vindstød så svære betingelser.

Semifinale lørdag mod Esbjerg hvor vi på papiret havde noget lavere hcp. Om det var fordi vestjyderne er bedre i blæsevejr eller de er bedre med putteren kan være en grund. Desværre for os blev Stig syg natten inden og vi måtte ommøblere så Erik i stedet spillede foursome med Hanne og Sverker spillede 4. single. Esbjergs 1. og 2. single spillede pænt under hcp og med 4 og 3 birdies tog de sejren over Henrik og Lars. Annette, Sverker og Helge vandt. Så var vi som det plejer afhængig af resultatet i foursome. Hanne og Erik kæmpede godt, men matchen blev desværre tabt på sidste put på hul 18 og holdet tabte 6-8.

Bronzekamp søndag med lidt mere blæst var mod vores gode venner fra Rungsted, som vi i mange år har kæmpet med. Stig var frisk igen og spillede foursome med Hanne. Holdkaptajnen valgte at stå over og være rundt som indpisker. Vi fik desværre en dårlig start i de fleste matcher. Annette spillede som sædvanlig stærkt og vandt klart. Erik vandt på 18. og Sverker tabte klart. Desværre hang vi bagefter i de to herresingler og i foursome.

Lars var hurtigt 2 nede mod Hans Stenderup men kom tilbage. Lars delte med Hans. Henrik var 3 nede efter 12 men kæmpede og spillede sig op på lige. Tabte desværre hul 17 men delte ved at vinde hul 18. Henrik var hårdt matchet mod Mike Tulloch, proen fra Rungsted. Foursome var 4 nede efter 13 så det så sort ud. Stig og Hanne fightede som sædvanligt og vandt de tre næste huller. Desværre tabte de 17 og dermed matchen. Igen et nederlag på 6-8 og igen to afgørelser på 18. så det var tæt. DM til Aalborg over Esbjerg, Rungsted Bronze.

Klubbens golfmanager havde inden vi tog afsted joket med, at vi ikke skulle komme hjem, hvis vi var uden uden medaljer. Vi valgte dog at køre hjemover ærgerlige men også klar til næste sæson.

Vi havde igennem 8 år i streg, som Senior og Veteran, vundet 5 guld, 1 sølv og 2 bronze. Desværre gav slutspil nummer 9 kun en 4. plads

Tak til alle spillerne, klubben for opbakning og ikke mindst til vores træner Nils Rørbæk. Nils har kæmpet med vores svingbaner og været en god støtte når svinget pludselig forsvandt, tak Nils.

Helge Flou-Jensen
Holdkaptajn