Ken bliver som golfmanager

Det er med stor glæde at vi kan meddele, at Ken har besluttet at blive som golfmanager.

Ken henvendte sig til bestyrelsen efter en lille uges ferie for at meddele, at han alligevel gerne vil fortsætte sit arbejde i Kokkedal Golfklub. Det er naturligvis vigtigt for Ken at bestyrelsen stadig har tillid til ham, og at der er 100% opbakning.

Bestyrelsen afholdte derfor et ekstraordinært bestyrelsesmøde i søndags, hvor man drøftede situationen. Der var 100% opbakning til Ken, som vi hele tiden har syntes gjorde et fremragende stykke arbejde. Bestyrelsen har hele tiden ønsket at opnormere på mandskabet i administration og service, og har fremrykket disse planer for at sikre at Ken ikke kommer i samme situation igen. Vi skal forhåbentlig have Ken som golfmanager i mange år endnu, og det er vigtigt at Ken også har tid og overskud til sin familie og noget fritid.

For at sikre dette har bestyrelsen, sammen med Ken, udarbejdet en ny organisationsplan og et nyt set-up for administration og service. Den nye organisation indeholder udover Ken også en ny klubsekretær med en klar rollebeskrivelse og en ny servicemedarbejder. Disse stillinger vil blive slået op, så interesserede, både nuværende medlemmer og personer undenfor klubben kan ansøge.

Endvidere arbejder bestyrelsen på at finde den rigtige og fremtidige løsning på vores økonomi- og bogholderifunktion.

Bestyrelsen vender tilbage med yderligere information når stillingerne er blevet besat. Indtil da kan vi glæde os over at Ken er tilbage som golfmanager.

Bestyrelsen

Det sker...
18 juli 2018
- Se hele kalenderen
21 juli 2018
1. Tee er lukket. Se hele kalenderen
23 juli 2018
Drivingrange lukkes hver mandag kl. 18.30 for vedligeholdelse og efterfølgende klipning af græ... Se hele kalenderen
25 juli 2018
- Se hele kalenderen
30 juli 2018
Drivingrange lukkes hver mandag kl. 18.30 for vedligeholdelse og efterfølgende klipning af græ... Se hele kalenderen

Kokkedal Golfklub

Kokkedal Allé 9

DK-2970 Hørsholm

+45 4576 9959kg@kokkedalgolf.dk
© 2018
Webdesign & CMS by MCB Denmark