Ken bliver som golfmanager

10. oktober 2017

Det er med stor glæde at vi kan meddele, at Ken har besluttet at blive som golfmanager.

Ken henvendte sig til bestyrelsen efter en lille uges ferie for at meddele, at han alligevel gerne vil fortsætte sit arbejde i Kokkedal Golfklub. Det er naturligvis vigtigt for Ken at bestyrelsen stadig har tillid til ham, og at der er 100% opbakning.

Bestyrelsen afholdte derfor et ekstraordinært bestyrelsesmøde i søndags, hvor man drøftede situationen. Der var 100% opbakning til Ken, som vi hele tiden har syntes gjorde et fremragende stykke arbejde. Bestyrelsen har hele tiden ønsket at opnormere på mandskabet i administration og service, og har fremrykket disse planer for at sikre at Ken ikke kommer i samme situation igen. Vi skal forhåbentlig have Ken som golfmanager i mange år endnu, og det er vigtigt at Ken også har tid og overskud til sin familie og noget fritid.

For at sikre dette har bestyrelsen, sammen med Ken, udarbejdet en ny organisationsplan og et nyt set-up for administration og service. Den nye organisation indeholder udover Ken også en ny klubsekretær med en klar rollebeskrivelse og en ny servicemedarbejder. Disse stillinger vil blive slået op, så interesserede, både nuværende medlemmer og personer undenfor klubben kan ansøge.

Endvidere arbejder bestyrelsen på at finde den rigtige og fremtidige løsning på vores økonomi- og bogholderifunktion.

Bestyrelsen vender tilbage med yderligere information når stillingerne er blevet besat. Indtil da kan vi glæde os over at Ken er tilbage som golfmanager.

Bestyrelsen

Det sker...
23 januar 2018
VOGNFORBUD. SPIL FRA EN TEE OVERALT. VINTERGREENS. Se hele kalenderen
11 marts 2018
Velkomstmøde for gamle og nye junior medlemmer. Læs mere i Golfbox under "klubturneringer", hvo... Se hele kalenderen
13 marts 2018
Afholdelse af ordinær generalforsamling Militære Klædefabrik. Indkaldelse udsendes senest 3 uge... Se hele kalenderen
19 marts 2018
Kom og bliv klogere på golfreglerne. Brian Oswald ta'r dig en guidet tur rundt i alle de nye regle... Se hele kalenderen
30 juni 2018
Kokkedal Ugen 2018 afholdes fra den 30. juni til og med den 7. juli 2018. Nærmere information o... Se hele kalenderen

Kokkedal Golfklub

Kokkedal Allé 9

DK-2970 Hørsholm

+45 4576 9959kg@kokkedalgolf.dk
© 2018
Webdesign & CMS by MCB Denmark