Nyheder
Sensommerball.. nu med Efterår!

Pujlespillet er afsluttet og nu gælder det "Vind eller Forsvind" frem mod final...

Læs mere
Konservative inviterer til debat

Sæt dit fingertryk på udviklingen omkring Kokkedal Slot. Konservativ vælgerfo...

Læs mere
Golf og julehygge med GBB

SNOWFLAKE BEER GOLF MATCH udvikles og arrangeres hver jul af Golf & Bus...

Læs mere
Tilmelding er godt igang

Søndag den 5. november afvikles den traditionsrige Andeturnering, hvor der spil...

Læs mere
10. oktober 2017

Ken bliver som golfmanager

Det er med stor glæde at vi kan meddele, at Ken har besluttet at blive som golfmanager.

Ken henvendte sig til bestyrelsen efter en lille uges ferie for at meddele, at han alligevel gerne vil fortsætte sit arbejde i Kokkedal Golfklub. Det er naturligvis vigtigt for Ken at bestyrelsen stadig har tillid til ham, og at der er 100% opbakning.

Bestyrelsen afholdte derfor et ekstraordinært bestyrelsesmøde i søndags, hvor man drøftede situationen. Der var 100% opbakning til Ken, som vi hele tiden har syntes gjorde et fremragende stykke arbejde. Bestyrelsen har hele tiden ønsket at opnormere på mandskabet i administration og service, og har fremrykket disse planer for at sikre at Ken ikke kommer i samme situation igen. Vi skal forhåbentlig have Ken som golfmanager i mange år endnu, og det er vigtigt at Ken også har tid og overskud til sin familie og noget fritid.

For at sikre dette har bestyrelsen, sammen med Ken, udarbejdet en ny organisationsplan og et nyt set-up for administration og service. Den nye organisation indeholder udover Ken også en ny klubsekretær med en klar rollebeskrivelse og en ny servicemedarbejder. Disse stillinger vil blive slået op, så interesserede, både nuværende medlemmer og personer undenfor klubben kan ansøge.

Endvidere arbejder bestyrelsen på at finde den rigtige og fremtidige løsning på vores økonomi- og bogholderifunktion.

Bestyrelsen vender tilbage med yderligere information når stillingerne er blevet besat. Indtil da kan vi glæde os over at Ken er tilbage som golfmanager.

Bestyrelsen