Lokale regler - nu i 2019 udgave

I forbindelse med de nye 2019 golfregler er klubbens lokale regler blevet opdateret - en særlig tak til Jørn-Ole Jokumsen for hans indsats.
 
Den komplette udgave af Lokale Regler for Kokkedal Golfklub kan dels ses på klubbens website (klik her) og i klubbens forhal, hvor de indgår i folderen med "Konverteringstabeller". En forkortet version vil ligeledes blive trykt på de nye scorekort inden sæsonstart.
 
Jørn-Ole har sendt en række kommentarer til ændringerne i forhold til tidligere:
 
  • Bemærk nu strafområder i stedet for vandhazarder (og på Kokkedal har vi som udgangspunkt kun røde strafområder)
  • Sten i bunkers udgår som lokalregel, idet disse er løse naturgenstande og nu må fjernes også i bunkers (men straf hvis bolden flytter sig!)
  • Tilladelse til brug af afstandsmåler udgår som lokalregel (dvs. nu OK medmindre det er specifikt forbudt iflg. turneringsbetingelser)
  • Lokalregel vedr. bold flyttet tilfældig på green udgår, idet den nu er ændret og dækket af Regel 9-4
  • Lokalregel som medføret at man ikke får lempelse for stance iht. Regel 16-1, hvis man står i et dyrehul (typisk utallige musehuller i roughen på vores bane som har betydet at man ofte har kunnet opnå uforholdsmæssig stor lempelse ved gentagen anvendelse af denne regel).
  • Standard lokalregel E-5 er indført for ”almindeligt” spil på banen (Læs mere lige her) og er et alternativ til spil fra forrige sted for mistet bold eller bold out of bounds. Bemærk dog at I visse turneringer (primært DGU/Danmarksturneringen, klubmesterskaber og månedsturneringer) vil denne lokalregel ikke gælde, hvilket vil være defineret i turneringsbetingelserne/specifikke lokalregler for den enkelte turnering.

Som nævnt nedenfor er klubbens lokalregler for 2019 forhåndsgodkendt fra DGU hvis der er anvendt de såkaldte Standard lokalregler

Det sker...
23 jan 2019
10 mar 2019
19 mar 2019
28 apr 2019
30 apr 2019
Se hele kalenderen

Kokkedal Golfklub

Kokkedal Allé 9

DK-2970 Hørsholm

+45 4576 9959kg@kokkedalgolf.dk
© 2019
Webdesign & CMS by MCB Denmark