Lokale regler - nu i 2019 udgave

I forbindelse med de nye 2019 golfregler er klubbens lokale regler blevet opdateret - en særlig tak til Jørn-Ole Jokumsen for hans indsats.
 
Den komplette udgave af Lokale Regler for Kokkedal Golfklub kan dels ses på klubbens website (klik her) og i klubbens forhal, hvor de indgår i folderen med "Konverteringstabeller". En forkortet version vil ligeledes blive trykt på de nye scorekort inden sæsonstart.
 
Jørn-Ole har sendt en række kommentarer til ændringerne i forhold til tidligere:
 
  • Bemærk nu strafområder i stedet for vandhazarder (og på Kokkedal har vi som udgangspunkt kun røde strafområder)
  • Sten i bunkers udgår som lokalregel, idet disse er løse naturgenstande og nu må fjernes også i bunkers (men straf hvis bolden flytter sig!)
  • Tilladelse til brug af afstandsmåler udgår som lokalregel (dvs. nu OK medmindre det er specifikt forbudt iflg. turneringsbetingelser)
  • Lokalregel vedr. bold flyttet tilfældig på green udgår, idet den nu er ændret og dækket af Regel 9-4
  • Lokalregel som medføret at man ikke får lempelse for stance iht. Regel 16-1, hvis man står i et dyrehul (typisk utallige musehuller i roughen på vores bane som har betydet at man ofte har kunnet opnå uforholdsmæssig stor lempelse ved gentagen anvendelse af denne regel).
  • Standard lokalregel E-5 er indført for ”almindeligt” spil på banen (Læs mere lige her) og er et alternativ til spil fra forrige sted for mistet bold eller bold out of bounds. Bemærk dog at I visse turneringer (primært DGU/Danmarksturneringen, klubmesterskaber og månedsturneringer) vil denne lokalregel ikke gælde, hvilket vil være defineret i turneringsbetingelserne/specifikke lokalregler for den enkelte turnering.

Som nævnt nedenfor er klubbens lokalregler for 2019 forhåndsgodkendt fra DGU hvis der er anvendt de såkaldte Standard lokalregler

Kokkedal Golfklub

Kokkedal Allé 9

DK-2970 Hørsholm

+45 4576 9959kg@kokkedalgolf.dk
© 2019
Webdesign & CMS by MCB Denmark