Lyst til at spille Regionsgolf?

Regionsgolf er en sjov, hyggelig og spændende måde at deltage i konkurrencegolf og giver samtidig mulighed for at lære fantastiske med- og modspillere at kende, når vi efter kampene hygger os og taler om rundens gode og dårlige slag :O).

I de indledende kampe spiller holdene mod oftest 3 andre klubber og der spilles en ude og hjemmekamp i løbet af maj og juni måned. Går holdet videre fra de indledende kampe spilles finalerne i august og september måned. Vi stiller i år med 7 hold og konkurrencen henvender sig til næsten alle aldersgruppe og et bredt handicap interval.

Fra 15. januar til 15. februar 2020 er Golfbox åben for tilmelding - klik her. Det er vigtigt, at I tilmelder jer på Golfbox for at vise jeres interesse. Langt den overvejende del der meldte sig på Golfbox sidste år, fik mulighed for at deltage på et regionshold og spille en eller flere kampe. Der er ingen match eller greenfee for deltagelse på et regionshold.

I kan finde yderligere oplysninger på KGK’s hjemmesider under fanen ”Klub” og herunder ”Regionsgolf” samt på Regiongolfs hjemmeside www.rgd.dk .

Christian Carpentier
Klubkoordinator KGK Regionshold

Klik her for yderligere oplysninger på klubbens website. Samt på Regiongolfs hjemmeside www.rgd.dk under fanerne Nyhed/Nyheder Øst og Pulje/Øst.

Det sker...
1 jun 2020
2 jun 2020
Se hele kalenderen