Nyt gratis online magasin

Spændende artikler og nyheder om golf kan vi slet ikke få nok af og nu er der kommet et nyt online magasin, GreenReader, som er skabt til at læses på din mobil.
 
Her er hvad de dygtige folk bag GreenReader selv skriver:
GreenReaders tour-stof er skrevet af online-magasinet Global Golf Posts stab af dygtige europæiske og amerikanske journalister. Europa-touren, PGA-touren og LPGA-touren følges hver uge tæt i form af baggrundsartikler, du ikke finder i andre danske golfmedier.

Artiklerne er til dig, der allerede HAR set tv fra ugens turneringer og tjekket vinderscores på diverse websites, men gerne vil vide mere. Journalisterne går bag om ugens vigtigste begivenheder og mest prominente personligheder med reportager og portrætter, velvalgte citater og pudsige detaljer.

Magasinet er gratis. Det udkommer hver mandag og er således skabt til at ’fylde hullet’ frem til torsdag, hvor de næste turneringer begynder. Klik her at tilmelde dig 

GreenReader giver dig tillige det hotteste hotte fra udstyrsverden – i form af traditionelle nyhedsartikler, men også via ’Trawleren på træningsbanen’, der hver uge spotter hvem, der har skiftet udstyrsmærke eller tester prototype-køller.

Manden bag GreenReader er Jan Frimodt, journalist og mangeårig, nu forhenværende, redaktør af GOLFmagasinet.

Det sker...
23 aug 2019
23 aug 2019
24 aug 2019
26 aug 2019
Se hele kalenderen

Kokkedal Golfklub

Kokkedal Allé 9

DK-2970 Hørsholm

+45 4576 9959kg@kokkedalgolf.dk
© 2019
Webdesign & CMS by MCB Denmark