Nyt hulforløb fra 23. marts!

Som vi har varslet er hulforløbet på banen nu vendt, så vi indtil andet bliver besluttet har flyttet 1. tee om på den anden side af slottet. Kært barn har mange navne... vi kalder banen for "SYD/NORD" og de fleste  af medlemmerne kender hulforløbet fra Kokkedal Ugen og Ecco Tour'en.
 
Vi har valgt at ændre hulforløbet at disse tre væsentlige årsager:
  1. Området syd for slottet er ikke ramt af så våde områder og giver mulighed for spil. Området nord for slottet er fortsat ramt af meget vand og bliver derfor langsommere klar til spil.
  2. Der skal foretages en del arbejde nord for slottet af vores greenkeepere. Det ændrede hulforløb giver dem fred de første 3-4 timer om morgenen.
  3. Vi undgår flere støjklager fra kommunen, da greenkeeperne kan klippede området nord for slottet efter kl. 7. 
 
Der er opsat informationsskilte samt kopier af hulforløbet i forhallen. Man får en lille reminder når man bestiller sin tid og der er naturligvis sat midlertdige nye hulnumre på vores teeskilte. (på dem som ikke er nedtaget for renovering.)
 
BEMÆRK SÆRLIGT... at DGU har lavet en ny rating af vores golfbane og at der derfor også er nye index på alle huller. Dine slag vil derfor blive tildelt på andre huller end du er vant til. Se de nye index på dit scorekort.
 
Alle konverteringstabeller er opdateret og kan ses lige her. Da banen er vurderet en anelse sværere end tidligere kan du måske have fået et slag mere... alt efter dit nuværende handicapindex.
 

Det sker...
28 apr 2019
28 apr 2019
30 apr 2019
Se hele kalenderen

Kokkedal Golfklub

Kokkedal Allé 9

DK-2970 Hørsholm

+45 4576 9959kg@kokkedalgolf.dk
© 2019
Webdesign & CMS by MCB Denmark