Regler for tidsbestilling

I 2019 har vi siden sæsonstart kørt med ændrede regler for tidsbestilling og vi fortsætter resten af året for at få det bedste grundlag for de fremtidige regler. Her er de vigtigste ændringer/regler:

Tidsbestilling
  • Som medlem kan du bestille 21 dage frem
  • Som medlem kan du have 5 tider booket af gangen
  • Som medlem SKAL du bekræfte din tid senest 10 minutter før start (ellers slettes din tid)
    Du kan bekræfte 12 timer før enten på Golfbox (touchskærm ved fremmøde) eller på Golfbox App'en.
  • Gæster kan bestille 14 dage før.
  • Hotelgæster, større grupper samt Top Nordic kan bestille længere frem.
Mellemtider
Vi har i efteråret haft alle starttider åbne for bestilling. Det er nu ændret så tiderne 22 og 52 er elektroniske boldrende tider, der kun kan bookes ved fremmøde i klubben.
 
Yield management greenfee
De første erfaringer med at anvende Yield til fastsættelse af greenfee har været postive, så vi fortsætter med systemet resten af 2019. Kort fortalt vil de mest attraktive starttider være de dyreste, mens eftermiddagstiderne vil være billigere.
 
Som medlem kan du fortsat tage 3 gæster med til reduceret greenfee. Der fratrækkes automatisk 30% rabat for dine gæster på de gældende dagpriser, når I betaler på standeren til venstre i klubhuset.
 
Krav om 3- og 4-bolde i weekender og på helligdage
Det er helt naturligt at man som par bestiller en ledig starttid men som bekendt er det er et krav om at der skal spilles i 3- eller 4- bolde i weekender og på helligdage, for at vi kan få så mange som muligt ud og spille.
 
Når vi kan se at der er pres på banen, kan du opleve at MedlemsService sætter bolde sammen for at åbne op for flere reservationer. Vi giver naturligvis besked via Golfbox og hvis din tid bliver rykket er kun ofte kun 8 minutter frem og aldrig til en tidligere tid.
 
Det vil naturligvis hjælpe os hvis man allerede ved bestilling sætter sig på en allerede bestilt 2-bold.
 

Det sker...