Sådan... arbejdet bærer frugt

Arbejdet med grading i foråret og mere end 180 tons sand spredt ud på greens indtil nu har haft den ønskede effekt, fortæller Anders Linnet her til morgen, mens der køres test af propprikning på puttinggreenen inden det for alvor går løs på mandag.

 "Det er tydeligt at se forskellen på de tre propper på billedet. Den i midten har vi endnu ikke "ramt" da vi udførte grading i foråret og derfor er filtlaget intakt og holder fortsat på vand/fugt i toppen. Billedet til højre, hvor jeg presser proppen sammen, indeholder vand og ikke særligt meget sand.

De to propper til venstre og højre på billedet i midten er præcis sådan vi ønsker greens skal være fremover. Rødderne søger længere ned og gør græsset modstandsdygtigt over for sygdomme. Det er helt tydeligt på billedet til venstre... så vi er på rette vej" forklarer Anders Linnet vores udsendte redaktionelle medarbejder.

Fra mandag den 9. juli starter arbejdet på de 18 greens og Anders forventer at de er færdige i løbet af tirsdag formiddag. Spillekvaliteten vil naturligvis blive påvirket lidt, men i løbet af onsdag skulle bolden rulle fint igen.

Kokkedal Golfklub

Kokkedal Allé 9

DK-2970 Hørsholm

+45 4576 9959kg@kokkedalgolf.dk
© 2019
Webdesign & CMS by MCB Denmark