Det sker...
7 mar 2021
21 mar 2021
23 mar 2021
5 apr 2021
Se hele kalenderen

Sådan: Bedre service for alle

Vi har længe ønsket os et bedre betalings- og styringssystem til både drivingrangen og vores selvbetjeningsautomat i forhallen. Nu har vi valgt at skifte til GolfMore som vi i forvejen har et godt samarbejde med i forbindelse med vores voucher-system.
 
Drivingrangen
Vi får nyt betalings- og medlemssystem på vores driving range. Du vil som medlem modtage dit fremtidige boldkort via email. Når du har fået besked om, at dit boldkort er modtaget, så kan du med det samme bruge dit DGU-kort som boldkort.
 
Hvis du hellere vil bruge GolfMore appen, så kan du installere den på din telefon. Login foregår med dit GolfBox login. Derefter har du nu dit boldkort også på telefonen. Du kan bruge både dit DGU-kort og din telefon.

For betalende spillere på driving rangen bliver det muligt med følgende betalingsmuligheder:

  • Betalingskort
  • MobilePay
  • 5-cifret koder, som sælges i shoppen eller via vores selvbetjeningsautomat
  • Køb af boldkort direkte i appen eller i Proshoppen.

Selvbetjeningsautomat
Vi får også installaret en ny selvbetjeningsautomat i forhallen. Systemet er fra GolfMore (tidligere ProBox24). Selvbetjeningsautomaten har 3 hovedområder:

  • Greenfee
  • Udlejning af buggies
  • Salg af varer (baneguide/bolde/handsker m.v.)

Automaten er fuldt integreret med vores værdikuponsystem (voucher) og driving range system fra GolfMore. Det betyder bl.a., at årskort og klippekort til buggies vil styres automatisk. Koder til driving rangen vil solgt i forbindelse med greenfee og meget mere.

Selve check-in for vores gæster - også udenlandske - bliver nemmere. Samtidig får vi langt bedre kontrol over, hvem der har lov til at lave prisændringer på greenfee og til hvilken pris.

Med besparelser på bl.a. poletter og de gamle elektroniske boldkort, udfasning af vores kasseapparet i forhallen samt en forventning til flere korrekte betalinger af greenfee, vil det nye system fra GolfMore være stort set omkostningsneutralt.

Installationen vil ske løbende hen over februar og marts og således være klar til sæsonstart.