Super Six er... super sjovt!

Super Six introducerede vi i Kokkedal Ugen første gang i 2018 og her deltog omkring 44 par. Alle deltagere roste konceptet og vi udvidede deltagerantallet til det dobbelte i 2019. Samme antal meldte sig, så vi tænkte at alt nyt kræver tid.
 
I 2020 var der 76 tilmeldte par, så de indledende puljematcher måtte fordeles på en formiddags- og en eftermiddags gruppe. Vi er helt sikre på at vi i 2021 slog deltagerrekord, for Super Six er nemlig.... super sjovt.
 
Finaler i smukt vejr
Torsdag startede alle de kvalificerde par så slutspillet og det foregik efter princippet "vind eller forsvind". 6 hullers match mod et andet par - det kræver tungen lige i munden og helst ikke mange skæve slag. Og i tilfælde at uafgjort efter de 6 huller var der dømt omspil foran klubhuset. Tættest på flaget fra et teested på skrænten foran terrassen og ned på 18. green. Det gav en del spændende afgørelser, der blev fulgt af både fremmødte tilskuere og de øvrige deltagere.
 
I række AF stod finalen mellem Marianne Lamp/Gertrud Ladegaard vs. Lotte Sylvest Holtz/Lars Gottfredsen og sidstenævnte par vandt en kneben sejr på 1/0. I kampen om 3. pladsen vandt Ole Gregersen/Asger Langkilde Gregersen over Hans Lindemann/Bettina H. Federspiel.
 
I række BF stod finalen mellem Solveig Bak Wiinblad/Claus Wiinblad vs. Karin Cronström/Else Marie Thestrup og det blev Solveig og Claus der løb med sejren på 1/0. 3. pladsen løb Bjørn Pontoppidan/Mathias Ravn Holtz med efter en 1/0 sejr over Hanne Scheel Pedersen og Tonny Orloff.
 
I C-rækken var der finale mellem Lina Wang Nielsen/Kenneth Houkjær vs. Helle Schulze/Michael Løngaard Hansen og her vandt Lina og Kenneth med 1/0. Kampen om 3. pladsen stod mellem Anna-Karin Færtz/Jørgen Færtz vs. Christina List Bukrinsky/Rene Bukrinsky og team Færtz vandt her med 1/0.
 
B-rækkens finale var et opgør mellem Bo Rasmussen/Michael Gøttsche vs. Anne Vestergaard Jørgensen/Niels Axelsson og førstenævnte vandt med 2/0. Hanne Hartmann/Antony K. Mærsk nappede 3. pladsen efter en 3/2 sejr over Grete Rasmussen/Henrik Wohl Rasmussen.
 
I A-rækken var Margrethe Schack/Emil Gruhn oppe mod Henrik Thouber/Robert Frederiksen og det endte med en 2/1 sejr til førstnævnte par. Hanne Flou-Jensen/Stig Petersen tog 3. pladsen efter en 3/1 sejr over Christian Martin Batchelor/Carl Magnus Ågren.
 
Tak til alle turneringshjælpere og særligt til Jørn-Ole for det store arbejde med "regnearket". Vi ses til næste år.
 
 

Det sker...
9 aug 2020
10 aug 2020
10 aug 2020
10 aug 2020
Se hele kalenderen