Super Six fik pulsen op... whauuu!

Fredag blev finalerne i Super Six afviklet med et særligt hulforløb tæt på klubhuset, så alle havde mulighed for at følge de spændende matcher. Og dagen bød på det hele... både grin, spænding, høj puls, utrolige omspil ved 18. green og lidt tårer fra den yngste deltager.
 
Finalisterne var opdelt i tre rækker så dagen startede med fire kvartfinaler i hver. Vinderen fortsatte til semifinalen og taberne måtte pakke sammen og følge slagets videre gang fra terrassen. Og hvis begge par var lige efter 6 huller blev det hele afgjort med et omspil ved 18. green. Hver deltager stod over for et slag på 78 meter fra bagsiden af 10. tee til 18 green. Tættest på flaget vandt... og den oplevelse fik flere af deltagerne og tilskuerne.
 
"Det er jo lidt vildt som pulsen stiger og hjertet slår.." - stønnede Mogens Carlsen da han og hans makker Elisabeth for anden gang måtte afgøre en match på den måde. "Super Six er jo golfens sjæl... hulspil mand mod mand. Det bli'r ikke sjovere..." grinende Carlsen lidt skuffet over at 1. pladsen i deres række smuttede.
 
I A-rækken stod finalen mellem Kirsten Jokumsen / Pernille Sternberg mod Robert Frederiksen / Henrik Thouber og den gik hele vejen til sidste hul, hvor putteren svigtede damerne. Robert og Henrik løb således med 1. pladsen i Super Six A.
 
I B-rækken var Bettina og Ulrik Friis oppe mod Hanne Jensby og Finn Jensen i finalen og her kunne Bettina og Ulrik løfte "trofæet" som vindere.
 
C-rækken var en match mellem Gitte Van Lear /Hans-Jørgen Frederiksen og Anette Kirkeby og Peter O. Sørensen og sidstnævnte var hel overvældet da de løb med sejren.
 
Tillykke til alle 48 par der havde mod og lyst til at deltage i denne nye turneringsform. Tillykke til de 24 par der dystede fredag i finalerne. Vi er helt sikre på at Super Six er kommet for at blive bl.a. i Kokkedal Ugen. Næste år håber vi at kunne udvide feltet så endnu flere kan deltage. Bare spørg dem der deltog hvor spændende og sjovt det var.
 
Audi Hørsholm udstillede maget passende en "Super A6" ved 18. green og en del nysgerrige tilskuere havde fundet vej til at overvære de spændende matcher. Café Backtee sluttede dagen af med en fantastisk buffet... tak for mad!

Kokkedal Golfklub

Kokkedal Allé 9

DK-2970 Hørsholm

+45 4576 9959kg@kokkedalgolf.dk
© 2019
Webdesign & CMS by MCB Denmark