Det sker...
8 maj 2021
06:30-16:00
9 maj 2021
06:30-16:00
11 maj 2021
Se hele kalenderen

Overtegnet og reserveliste...

Kokkedal Golfklub kan fejre 50 års jubilæum i år og derfor vil vores månedsturneringer og rangliste skifte navn til "50 Års Golf Cup".
 
Den første turnering finder sted søndag den 16. maj og hvis det går som tidligere år, vil alle fire månedsturneringer i løbet af året blive overtegnet meget hurtigt. Hold dig derfor skarp hvis du vil sikre dig en plads. Tilmelding åbnede den 28. april kl. 15.00 og få timer efter var der over 130 tilmeldte. Turneringen er nu overtegnet trods af at deltagerantal er udvidet, men der er fortsat en del på reservelisten.
 
Turneringsbetingelser vil fremgå ved tilmelding men i hovedtræk afvikles turneringen således:
 
Startliste i handicaprækkefølge (rækkevis: A, B, C og juniorer indsættes efter hcp)

Elitespillere (hcp < 4,5) yngre end 50 år spiller fra hhv. tee 55 & 63.

A-rækken spiller slagspil og B, C og juniorrækken spiller Maksimum score slagspil (jvf. Regel 21.2) med netto double bogey som max. score på et hul. Dvs. hvis man når dette antal slag inden bolden er i hul, samles bolden op (som i stableford). Eks. 1 slag ekstra på et par 3-hul, giver max. 6 slag som score på hullet.

KG's lokalregel (https://www.kokkedalgolf.dk/lokale-regler-for-kokkedal-golfklub-2019.html) nr. 5 (E-5) er ikke gældende i denne turnering.

Det er et krav at man i denne turnering anvender elektronisk scoreindtastning som senest skal være afsluttet, inkl. check af markør umiddelbart efter runden og bekræftes af turneringsofficial inden man forlader klubhusområdet.

Manglende elektronisk indtastning & (mundtlig) markørgodkendelse medfører diskvalifikation.

TILMELDING:
Tilmelding kan ske online via Golfbox med samtidig betaling. Klik her for tilmelding (åbner kl. 15. den 28. april)

FÆLLES PRÆMIEOVERRÆKKELSE:
Efter hele turneringens afslutning er der fælles præmieoverrækkelse for alle rækker. Personlig fremmøde for at modtage præmie påkræves (undtagelsesvis kan i særlige tilfælde dispenseres efter aftale med turneringsleder). Præmier overføres som udgangspunkt til næste placering osv. (dvs. eksempelvis 3. pladsen får præmien for 2. pladsen, hvorefter 3. præmien overgår til 4. pladsen osv.).

Vi kender på nuværende tidspunkt det gældende forsamlingsforbud den 16. maj, så vi informerer senere om præmieoverrækkelsen hvis der sker ændringer der betyder, at vi ikke alligevel kan gennemføre uddeling af præmie om aftenen.

50 års jubilæums Rangliste
I lighed med tidligere år samler man point til den løbende rangliste. Når den sidste månedsturnering afvikles i september vil de 6 bedste placerede spillere dyster om den endelige rangliste placering samtidig med at de spiller med i selve månedsturneringen.

Sponsor
Dalgaard Supermarked har i år valgt at støtte klubben på anden vis. Det er derfor i første omgang Kokkedal Golfklub som er sponsor for de fire turneringer og ranglisten.