Udvalgsaften med hygge og leg

Lørdag var frivillige, der gennem 2019 har ydet en markant indsats i klubbens mange udvalg, inviteret til 9 hullers Teaxas Scramble turnering og efterfølgende middag.
 
Kl. 13 rullede de første biler ind på p-pladsen og efter en varm kop kaffe samt velkomst begav alle 4-mandshold sig ud på banen til gunstart på forni kl. 14. Der blev spillet Texas Scramble der altid sikrer en god stemning fordi man er tvunget til at drøfte taktikken hele vejen rundt.
 
Café Backtee serverede Gambas Pil Pil som forret med skønt hjemmebagt brød og herefter lyserødt kalvekød med dejligt tilbehør. I løbet af aftenen fortalte klubbens manager om "rigets tilstand" og ønskelisten for de kommende år, hvor bl.a. vores dygtige chefgreenkeeper vil fortsætte redesign af udvalgte greenområder efter besøg fra vores amerikanske golfbanearktekt Ron Kirby i sidste uge.
 
Farvel til to personligheder og Årets Frivillig
Efter mange år på posten stopper Søren G. Christensen som formand for juniorudvalget og Luc de Moor som formand for Begynderudvalget. Både Søren og Luc fik flotte ord, varme klapsalver og en gave for deres indsats, som Ulrik Friis modtog på Luc's vegne.
 
Og mens Ulrik alligevel var på "scenegulvet" overrakte golfmanageren titel, hæder og gave som "Årets Frivillig" til Ulrik S. Friis for hans store indsats for alle klubbens nygolfere og golfkursister. Det flotte og krævende arbejde har medført, at over 80% af alle golfkursister vælger at melde sig ind i klubben efter deres kursusforløb.
 
De var alt for gode...
Naturligvis var der også præmier til de bedste hold efter turneringen og her var holdet med Hanne Pedersen, Bettina Hage Federspiel, Ulrik S. Friis og Ole Elming helt suveræne. Lige efter fulgte Flemming Enemark, Ulf Madsen, Holger Dock og Ken Lauritsen på 2. pladsen, mens Karin Cronström, Jens Asbjørn, Niels-Erik Kejlskov og Christian Carpentier løb med den sidste præmie.
 
Hygge og leg ud på de små timer
De var ikke til at smide ud... for der blev sludret, grinet og dystet i Shuffleboard til langt ud på de små timer og de sidste gæster blev sendt hjem med lidt "natmad" i form af en rød pølse med brød.
 
Tusind tak til alle I skønne frivillige, der gør Kokkedal Golfklub til en helt unik forening.

Det sker...
2 jun 2020
3 jun 2020
3 jun 2020
Se hele kalenderen