Unik GBB match i Kokkedal

Lørdag den 21. juli byder Kokkedal Golf Club på landets største luksus golf match, GBB – Nordic Group, som udover unikt, underholdende matchkoncept og Nordens største Set-Up af bannere, flag og skilte (ca. 160-200 i alt) også byder på sampling og tastings boder samt disker op med pokal og præmier for minimum DKK 100.000,-(i værdi) - og der arbejdes endda i kulissen frem til matchdag, for at skaffe endnu flere lækre luksus præmier samt 2-3 meget opsigtsvækkende og underholdende Hole in One Præmier. Det bliver en kæmpe golfdag i Kokkedal.

Alle danske golfere med DGU Kort (både kvinder og mænd over 18 år) er i princippet velkommen til at spille med, max 100 deltagere. Klubbens medlemmer bliver som de første inviteret og ca. 1 måned før matchdag, åbnes der også op for medlemmer i 8-10 naboklubber i Nordsjælland

Først til mølle fra den 1. maj. Tilmelding foregår på GOLFBOX under Kokkedal Golf Club. KLIK LIGE HER

Kokkedal er gået i samarbejde med luksus golf arrangørgruppen GOLF & BUSINESS BUTLER om denne noget anderledes match. Konceptet har med stor succes været afviklet med mange flotte golfmatcher i førende Nordiske golfklubber de sidste 4 år; Rya GC, Göteborg GC, Bokskogens GC, Vasatorp GC, Miklagard GC, Oslo GC, Simons GC, Kokkedal GC, Aarhus GC, Sorø GC, Esbjerg GC, Aalborg GC, Køge GC og Hornbæk GC m.fl. 

Turnerings Direktør, Jan Pedersen fra GBB – Nordic Group (Golf & Business Butler), glæder sig meget til 2018 matchen i Kokkedal GC: ”Golfklubben her har i flere år været kendt som en åbenlys GBB værtsklub, idet både bane, klubhus og den generelle tilgang til gæster er blandt det bedste og mest positive man kan opleve i dansk golf - og efter en pause i 2017, er det så nu lykkedes os igen at få Kokkedal GC med på den årlige GBB Kalender. Vi er meget tilfredse”

”Kokkedal GC ser frem til at lægge golfklub og golfbane til denne turnering. Vi som klub er glade for at vi kan give vores medlemmer mulighed for at deltage i en turnering som er lidt ud over det sædvanlige, og håber på at turneringen kan tiltrække gæstespiller fra andre klubber i Nordsjælland. GBB Matcher afholdes kun i nogle af Danmarks førende golfklubber og vi er meget tilfredse med fortsat at være i dette selskab af klubber. Vi håber at turneringen vil blive en fast del af klubbens turneringskalender mange år frem” siger Ken Lauritsen, GolfMmanager

Tid og sted
GBB Match, Kokkedal Golf Club, Lørdag d. 21. juli 2018, fra kl. 08.00 til 17.00. 
Tilskuere, fans, familie, venner, klubkammerater m.m. er meget velkommen til at deltage fra sidelinjerne på golfbanen, heppe ved par og birdie putts samt overvære præmieceremonien og ellers nyde det smukke golf anlæg i Kokkedal.

Det sker...
23 jan 2019
10 mar 2019
19 mar 2019
28 apr 2019
30 apr 2019
Se hele kalenderen

Kokkedal Golfklub

Kokkedal Allé 9

DK-2970 Hørsholm

+45 4576 9959kg@kokkedalgolf.dk
© 2019
Webdesign & CMS by MCB Denmark