Det sker...
3 okt 2020
4 okt 2020
7 okt 2020
12 okt 2020
Se hele kalenderen

Vi lukker banen midlertidigt

Kære alle medlemmer. De seneste dages heftige debat om lukning af golfbaner eller ej, har taget en udvikling vi i bestyrelsen ikke bryder os om. Tonen og midlerne er voldsomme i diverse medier, og vi står tilbage med et indtryk af, at mange ikke rigtigt har sat sig ind i de faktuelle tiltag og forhold, når man har valgt at holde banen åbent.

Golfen er havnet i dagbladene med udtalelser fra golfpromotere og efterfølgende fra danske golfstjerner. Og man taler om at sikre golfen ry og omdømme. Det er kommet for vidt nu ved at nogen puster til ilden, og ved at vi har et DGU som burde have håndteret det anderledes.

Kokkedal Golfklub har gjort alt for at leve op til regeringens og sundhedsmyndighedernes anbefalinger, og vi har på en del områder skærpet reglerne yderligere.

Vi har lukket alt ned undtagen banen, Herunder klubhus, toiletter, restaurant, driving range, indspilsområder, øvegreens, og proshoppen.

Vi har sagt max 2 bolde (2 personer) og kun spil for medlemmer.

Vi har fjernet river og flag

Vi har fjernet stole på terrassen

Vi har sagt hold afstand, spil og gå hjem direkte efter spil

Der kan kun bookes digitalt hjemmefra

Alt dette sikrer at man ikke berører andet end sit eget udstyr. Det  sikrer maksimal sikkerhed og ingen smittefare. Det giver frisk luft og motion

Vi lukker banen nu fordi vi ikke kan holde ud at se på reaktionerne fra begge meningers side, og pga. den uskønne tone. Det skader nemlig golfsporten!

Vi vil i morgen mandag skriftligt anmode sundhedsmyndighederne om et klart svar, om golf kan spilles på de af os opstillede vilkår. Vi sætter Dansk Golfunion cc. på henvendelsen.

Når vi har et svar tager vi stilling til om vi fortsætter med at holde lukket eller vi åbner igen, og på hvilke vilkår og betingelser.

Alle tider frem til og med den 30 marts bliver slettet i Golfbox. Så snart der foreligger en afklaring og banen forhåbentlig kan åbnes igen, vil vi sende besked ud til alle medlemmer.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen