VIP med regn og afsked...

Den utrolig populære og velbesøgte Mandagsklub afviklede årets sidste VIP-turnering som gunstart over 9 huller med 48 deltagere og alle fik testet deres regntøj, men som vanlig blev det hele taget med godt humør.
 
Ian forklarede dagens turneringsformat, som var greensome stableford og efter den traditionsrige uddeling af Luc's chokolader kastede deltagerne sig over dagens opgave. Særligt en spiller gjorde sig bemærket, da Tom Erling på 9. hul sendte bolden i hul på ét slag. Stort tillykke med det - og det var årets ottende hole-in-one.
 
Efter turneringen havde dækket Café Backtee dækket op til fællesspisning. der blev delt flotte præmier ud bl.a. i form af gavekort til shoppen og Karin, Ian og Luc krammede dagens dygtigste spillere.
 
Luc takker af ved udgangen af 2019
En markant personlighed har styret Begynderudvalget i mange år og skabt et fantastisk team af frivillige til introduktion af golfspillet. Mandagsklubben har udviklet sig gennem årene og kvaliteten i udvalgets aktiviteter har betydet, at man må oprette venteliste for at være med i turneringerne.
 
Luc har valgt at stoppe ved udgangen af 2019 og spillerne havde samlet ind til en afskedsgave, der blev fulgt op af flotte ord fra Ian ved overrækkelsen. En kæmpe tak til Luc for hans imponerende indsats - nu er der nye kræfter, der vil fortsætte det gode arbejde. 

Det sker...
22 nov 2019
29 nov 2019
2 dec 2019
3 dec 2019
4 dec 2019
Se hele kalenderen

Kokkedal Golfklub

Kokkedal Allé 9

DK-2970 Hørsholm

+45 4576 9959kg@kokkedalgolf.dk
© 2019
Webdesign & CMS by MCB Denmark