Vi ser frem til at åbne dørene hos Sepia Club fra marts 2024

Kokkedal Golfklub er glade for at kunne byde velkommen til vores nye forpagter af restauranten, Jesper Steffen, som tiltræder den 1. februar 2024.

– Jeg glæder mig til at møde Kokkedal Golfklubs mange medlemmer og gæster samt lokale beboere i området og til at præsentere alle for min drøm og vision for restauranten, fortæller Jesper Steffen.

– Klubben og faciliteterne er helt fantastiske og jeg er blevet taget så godt imod af både ledelsen og de tidligere restauratører Ulrikke og Johnny, som alle har tilbudt at hjælpe mig godt i gang, forsætter Jesper. – Jeg ser frem til at præsentere mit team af dygtige medarbejdere og til at åbne for alvor i marts 2024 under navnet Sepia Club.

Klubben fik mange kvalificerede ansøgninger men lige fra starten skilte Jesper Steffen sig ud. Vi mærkede hurtigt at han havde en klar vision for driften og under vores indledende samtaler var Jesper tit på gæstebesøg i restauranten for at “mærke stemningen”

– Det er en ung, dynamisk mand med passion, ild i øjnene og en solid baggrund, som vi har indgået en aftale med, udtaler Anette Larsen fra bestyrelsen. – Vi har haft flere samtaler med Jesper på skift med alle fra bestyrelsen og vi var helt enige om at pege på Jesper og tilbyde ham forpagtningen.

Jesper Steffen er 31 år og bor i Charlottenlund med sin kæreste. Jesper er en erfaren og passioneret kok, som har stået i spidsen for flere succesfulde restauranter i København og omegn samt arbejdet i både Spanien og Norge.

Han har blandt andet tidligere været souschef på Kokkedal Slot Copenhagen, køkkenchef på restaurant Almanak, Marv & Ben og Skovshoved Hotel. Senest har han stået i spidsen som køkkenchef samt medejer af The Pescetarian, en bæredygtig fiskerestaurant i Michelin klassen som fik rosende anmeldelser for sin kreative og velsmagende mad.

Jesper solgte sin andel af The Pescatarian i 2022 og kastede sig over et nyt projekt, Sepia Club, som har turneret rundt på nogle af de danske musikfestivaler med et spændende Seafood koncept. Golfklubbens menukort vil også komme til at indeholde andre alternativer end Seafood. Man vil kunne se frem til alt fra burgers, smørrebrød… til kaviar, diverse hjemmelavede snacks og andre sæson betonede retter.

– Jeg lærte utrolig meget af at møde kunderne ansigt til ansigt i et mere afslappet set up på årets festivaler, fortæller Jesper. -Det var skønt at få positive tilbagemeldinger på vores madkoncept, men jeg kunne også mærke at jeg savnede en fast base, med mere rolige og komfortable omgivelser, som passer bedre til hvor jeg står i mit liv i dag.

– Da jeg så opslaget og lærte mere om jeres hyggelige og sociale golfklub, var jeg ikke i tvivl om at vi ville passe godt sammen. – Mit ønske for restauranten er at den vil komme til at indbyde til en hyggelig stemning, hvor både klubbens medlemmer og andre gæster fra lokalområdet nyder at komme, slutter Jesper Steffen.

Jesper er passioneret omkring at lave mad med friske, lokale og sæsonbestemte råvarer, og menukortet vil blive skiftet flere gange i løbet af sæsonen. Han vil også arrangere forskellige events og tilbud, som vil gøre restauranten til et levende og socialt samlingspunkt for alle, der elsker god mad og golf. Derudover vil der også, når tiden er knap i en travl hverdag, være mulighed for at tage nogle af de lækre retter med sig hjem som take-away.

Jesper er meget åben overfor at afholde private arrangementer, som klubben også tidligere har gjort, og I er meget velkommen til at tage fat i ham efter 1. februar, hvis I har en begivenhed som skal fejres.

Jesper Steffen kan kontaktes på mobil 53 53 24 92 eller mail: Jesper@sepiaclub.dk