VELKOMMEN HOS SPISEHUSET SEPIA CLUB
 

Sepia Club er et moderne spisehus med en passion for god mad og hyggeligt samvær. Vi er dedikerede til at skabe et sted, hvor både Kokkedal Golfklubs medlemmer og lokale gæster kan nyde et værested fyldt med varme, nærvær og velsmagende retter.

Vi ønsker at være mere end bare et spisested. Vi vil være et socialt samlingspunkt, hvor mennesker kan samles, skabe minder og måske endda finde nye venskaber eller bekendtskaber. Her kan du forvente en uformel og afslappet atmosfære, hvor du føler dig velkommen som var du hjemme.

Vores spisehus er bygget op omkring vores store passion for- og kærlighed til mad, som vi ønsker at dele med alle vores gæster. Vores sortiment er nøje udvalgt, og vi stræber efter at tilbyde de bedste råvarer. Da vi går op i bæredygtighed, vil vores råvarer så vidt muligt være danske og sæsonbetonede. Nogle af vores råvarer plukker og samler vi endda selv, når årstiden tillader det – alt for at sikre den bedste smagsoplevelse og respekt for naturen.

I vores køkken er passionen for mad tydelig. Alt, hvad vi serverer, er lavet med omhu. Fra vores hjemmelavede sylterier til vores burgers – vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi stræber altid efter at overraske og forkæle vores gæster.

Så lad os byde dig velkommen i vores moderne spisehus fyldt med smag, samvær og gode minder.

Mit dygtige team og jeg vil glæde os til at byde dig velkommen.
– Jesper Steffen, Restauratør og Køkkenchef

MENUKORT | DRIKKE | VINKORT | EVENTS & ARRANGEMENTER | SELSKABER

ÅBNINGSTIDER ALLE DAGE
FROKOST 11:00 – 16:00 / AFTEN 16:00 – 21:30 | BAR 10:00 – 23:00 

Kokkedal Allé 9, 2970 Hørsholm | T: 5355 8051 | sepiaclub@kokkedalgolf.dk | Kontrolrapport

MENUKORT DK PDF | MENUKORT UK PDF

MENNESKET BAG SEPIA CLUB

Jesper Steffen er 31 år og bor i Charlottenlund med sin kæreste. Jesper er en erfaren og passioneret kok, som har stået i spidsen for flere succesfulde restauranter i København og omegn samt arbejdet i både Spanien og Norge.

Han har blandt andet tidligere været souschef på Kokkedal Slot Copenhagen, køkkenchef på restaurant Almanak, Marv & Ben og Skovshoved Hotel. Senest har han stået i spidsen som køkkenchef samt medejer af The Pescetarian, en bæredygtig fiskerestaurant i Michelin klassen som fik rosende anmeldelser for sin kreative og velsmagende mad.

Jesper solgte sin andel af The Pescatarian i 2022 og kastede sig over et nyt projekt, Sepia Club, som har turneret rundt på nogle af de danske musikfestivaler med et spændende Seafood koncept. Golfklubbens menukort vil også komme til at indeholde andre alternativer end Seafood. Man vil kunne se frem til alt fra burgers, smørrebrød… til kaviar, diverse hjemmelavede snacks og andre sæson betonede retter.

MENUKORT | DRIKKE | VINKORT | EVENTS & ARRANGEMENTER | SELSKABER

 

MENUKORT DK PDF | MENUKORT UK PDF

Jesper Steffen
Forpagter & Køkkenchef

ÅBNINGSTIDER
 

Sepia Club er en del af Kokkedal Golfklub men er åben for alle.

ÅBNINGSTIDER ALLE DAGE
FROKOST 11:00 – 16:00 / AFTEN 16:00 – 21:30 | BAR 10:00 – 23:00 

Kokkedal Allé 9, 2970 Hørsholm | T: 5355 8051 | sepiaclub@kokkedalgolf.dk | Kontrolrapport