Mesterskaber:

Lørdag den 28. og søndag den 29. august blev årets klubmesterskaber i en åben og aldersopdelte rækker afviklet i meget svære betingelser. Lørdag væltede regnen ned det meste af dagen, men søndag bød på lidt bedre forhold.

Åben række & Mid-age
I den åbne herrerække blev der spillet 36 huller huller og søndag blev det hele afgjort over de sidste 18 huller. De unge løver repræsenteret ved Kasper Hooge Steen Berg og Mads Sternberg endte med at trække fra den rutinerede Jesper Lerchedahl. Kasper blev året klubmester med runder i 75, 73 og 70 mens Mads Sternberg blev runner-up med 77, 71 og 73.

Jesper Lerchedahl blev dog klubmester i Mid-Age rækken med runder på 73, 74 og 75 med Philip-Flou Jensen som runner-up.

Junior piger & drenge
De yngste dystede også og her blev klubmester i pigerækken Cecillie Fetterlein Nørgaard med Helen Keil som runner-up. I drengerækken blev årets klubmester Carl Magnus Ågren med Andreas T. Johansen som runner-up.

Senior
I damerækken var det spænding efter lørdagens runde, men søndag satte Lotte Greve “skabet på plads” og blev årets klubmester. Runner-up blev Merete Schiøtz. I herrerækken viste Torben Stig Hornum solidt spil og blev årets klubmester. Runner-up blev Niels Larsen.

Veteran
I damerækken var der store smil men ikke så meget spænding. Annette Cortsen spillede som altid skarpt og blev årets klubmester. Runner-up blev Marianne Borch. I herrerækken var det måske en lille overraskelse (for os andre), at Erik Weber Olesen blev årets klubmester med Henrik Thouber som runner-up.

Superveteran
Desværre var der ingen tilmeldte i damerækken, mens der i herrerækken var fin tilslutning. Efter de 36 huller kunne Stephen Taylor kåres om klubmester med Peter Tvede-Jensen som runner-up.

Stort tillykke til alle. Tavlerne i forhallen blev snart opdateret med de nye klubmestre.

 

Se alle resultater her!