Klub

Kokkedal Golfklub er stiftet i 1971 som den 33. golfklub i Danmark og har gennem årene udviklet sig til et anerkendt 18 hullers golfanlæg.

De 6327 meter fra tee 63 byder på ægte udfordringer for de længstslående, mens de øvrige fire teesteder (59, 55, 49 og 39) er en oplevelse for spillere på alle niveauer.

Banen er en parkbane i let kuperet, terræn med varieret beplantning, og den snor sig rundt om Kokkedal Slot Copenhagen, der er hotel, spa og restaurant i absolut topklasse.

Du finder en 18 hullers golfbane i velplejet stand, Par 3 bane med 5 huller samt drivingrange med delvis overdækning og flere træningsområder til indspil og putning. Og naturligvis restaurant og proshop.

I 2023 er Kokkedal Golfklub stadig i fuld gang med udvikling af vores bane efter vi  i 2018 startede en rullende renovering i samarbejde med den anerkendte amerikanske golfbanearkitekt Ron Kirby. Efter omfattende redesigns af greenområderne og teesteder vil vi i 2023 ændre på en del af banens fairways bunkers.

Kokkedal Golfklub har støttet udviklingen af danske golftalenter med at lægge græs til bl.a. Ladies European Tour, flere Challenge Tour turneringer og Ecco Tour Willis Towers Watson Masters i de seneste mange år.