Det praktiske og priser

Ansøgningsskema om medlemskab af Kokkedal Golfklub

Ansøgningsskema om medlemskab af Kokkedal Golfklub kan downloades som PDF her på siden og skal herefter fremsendes til MedlemsService i Kokkedal Golfklub.

Hvis der er venteliste for optagelse i klubben prioriteres nuværende golfkursister samt familiemedlemmer først. Optagelse på ventelisten er gratis og det er inkl. en prøverunde på banen, hvis du allerede har et handicap. (se øvrige regler på ansøgningsskemaet).

Ved indmeldelse i klubben forfalder hele første års kontingent. Herudover betaler nye Seniorer, der er fyldt 30 år, et indskud. Kontingent og indskud betales efter den sats som besluttes på indmeldelsesårets generalforsamling i marts. Satserne og alderskategorier vedtages hvert år på klubbens generalforsamling.

Satserne for 2023
Aktive medlemskaber er inkl. frie træningsbolde og mange fordelagtige medlemsfordele. Bl.a. gratis greenfee på 15 nordiske golfbaner – det kalder vi Top Nordic Golf. Læs mere om Top Nordic Golf lige her

Privat medlemskab 2023Indmeldelsesblanket

STATUS PR. 25. januar 2023:
Ønsker du at melde dig ind i Kokkedal Golfklub anbefaler vi at du tager kontakt med os hurtigst muligt.

Puslinge: OPTAGELSE MULIGT
Junior: OPTAGELSE MULIGT
Ungsenior: VENTELISTE
Senior: FÅ PLADSER
Senior 70+: VENTELISTE
Long Distance: VENTELISTE
Intro-Flex: FÅ PLADSER

Kontakt os straks på 4576 9959.

Er du interesseret i at komme på ventelisten i Kokkedal Golfklub, så kontakt Ken Lauritsen eller Sabrina Colberg på 4576 9959. Det er gratis at blive optaget på ventelisten inkl. en prøverunde på banen.

Max antal medlemmer: 1200
Nuværende antal: 1180

Ændring af medlemsstatus fra 2023

Ønsker du at ændre din medlemsstatus fra aktiv til passiv eller omvendt samt eventuelt melde dig ud af klubben, skal dette ske skriftligt ved at sende en mail til MedlemsService inden den 1. november 2022 for at have virkning fra 2023.

Efter 1. november 2022 er du bundet af din nuværende medlemstatus i 2023 og vil modtage opkrævning.